Jovana Pajić

Njeno "ludilo" se nastavlja: Jovana Pajić prošetala novu frizuru

Autor:

30.07.2024 14:20

Foto: Instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

Kosa Jovane Pajić oduvek je njen zaštitni znak, ova boja je pravo osveženje



Jovana Pajić trenutno je jedna od najtraženijih pevačica i radi punom parom. Ipak, ona uspeva da pronađe vremena za sebe, te je odlučila da svrati do jednog salona lepote i napravi mini makeover.

Kosa Jovane Pajić oduvek je njen zaštitni znak, a sada je pevačica odlučila da je malo osveži.

Antonio Anhel / Ata images

 

Svetliji pramenovi postignuti balajaž tehikom kosi Jovane Pajić dali su svežinu i učinili da ona prosto zablista.

Pevačica je donedavno imala tamnosmeđu kosu, ali sada, na leto, stiglo je vreme za promene. Jovana se novom frizurom pohvalila na društvenim mrežama, a komplimenti su počeli da pristižu sa svih strana.

Pročitajte Jovana Pajić ne želi više da ćuti o odnosu sa Marijom Šerifović - To su naše porodične stvari

Jovanini pratioci složili su se da joj nova boja kose fenomenalno stoji i da sa svetlijim pramenovima izgleda svežije i mlađe. 

Inače, bivša supruga frontmena „Tropiko benda” poznata je po originalnom imidžu. Ona je dosledna svom stilu i najčešće je možemo videti u ženstvenim haljinama koje uglavnom „začini” nekim oversize komadom.

Instagram reels printscreen

 

Kada je frizura u pitanju, Jovana ostaje dosledna dugoj, smeđoj kosi raskošnog volumena, a omiljene su joj one u stilu šezdesetih.

Svojom novom pesmom „Ludilo moje” Jovana se vratila na velika vrata, a o povratku na muzičku scenu posle duže pauze nedavno je govorila za medije.

- Da me je sve ovo strefilo ranijih godina, ne bih to mogla tek tako da nosim i podnosim, mislim da mi se to dešava jer sam u jednoj drugačijoj životnoj situaciji, drugačije pameti i mogu da se ponašam u skladu sa tim. Ništa ja tu ne bih menjala, sve se dešava kad treba da se desi - istakla je pevačica jednom prilikom.

Komentari. (0)

Loading