Nataša Pavlović

Dvodelni kupaći, pirsing u prvom planu: Praktična žena u nikad viđenom izdanju (foto)

Autor:

01.08.2024 10:53

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kupaći Nataše Pavlović mnogima je zapao za oko, evo šta je razlog



Kada spomenemo ime Nataša Pavlović, glavna asocijacija je porodična žena. Na Instagram profilu popularne "Praktične žene" najčešće se mogu naći dobri recepti, kao i mnoštvo saveta za domaćinstvo, baš kao i u njenoj emisiji.

Ipak, s vremena na vreme voditeljka podeli poneki porodični trenutak, kao što to čini sada dok je na letovanju. U nizu fotografija i videa sa odmora nismom mogli da ne primetimo kupaći Nataše Pavlović.

Šarmantna brineta pokazala je kako provodi vreme sa porodicom, a dok je brala voće svi su komentarisali kupaći Nataše Pavlović.

Voditeljka je odabrala dvodelni model crne boje sa karnerima u gornjem delu, dok je donji deo bio plitak.
Mnogi smatraju da je ovakav model kupaćeg kostima hrabar izbor za četrdesetdevetogodišnju voditeljku koja je majka dvoje dece.

Pročitajte U 48. godini Nataša Pavlović u haljini koju nose upola mlađe, noge u prvom planu (foto)

S obzirom da ima vitku liniju i nimalo viška kilograma, kupaći Nataše Pavlović za nju je očito bio pravi izbor, te su usledili mnogi komplimenti od pripadnica lepšeg pola koje je prate.

Za ovaj plažni dan Nataša je stajling upotpunila slamnatim kačketom koji ne samo da je dobar modni detalj, već je idealan da zaštiti kosu i lice od štetnih UV zraka.

Instagram

 

Kako se vama dopada voditeljkino plažno izdanje?

 

Komentari. (0)

Loading