Lena Kovačević

Omiljeni kozmetički proizvodi Lene Kovačević: Bez ove kreme i ruža ne izlazi iz kuće

Autor:

21.08.2024 13:13

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Besprekoran izgled Lene Kovačević svi komentarišu, u ovome je njena tajna



Sofisticirana lepota i mladolik izgled Lene Kovačević nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njena tajna leži u dobroj genetici, a ostatak postiže tretmanima i kozmetičkim proizvodima koje pažljivo bira. 

Irina Duplevskaja

 

Da nije uplovila u muzičke vode, sigurno bi imala svoj kozmetički salon, pa nam je svima postalo jasno da je šminka odavno postala, ne samo deo njenog svakodnevnog života već velika strast i ljubav. 

Pročitajte Odmor Lene Kovačević prekinule prelepe vesti, ne veruje svojim očima

Muzička zvezda  preferira šminku koja će izgledati besprekorno i koja će biti postojana na licu tokom čitavog dana ili noći.

- Brendu Bobbi Brown sam uvek verna. Volim njihovu kremu sa vitaminom C, koja je inače veoma popularna. Vlasnica brenda je napravila i sjajne kremaste pudere u bezbroj nijansi i hvala joj na tome.

Zapravo, ona je pokrenula revoluciju pre MAC Cosmetcsa, stvarajući šminku za žene najrazličitije puti. Njeni sjajevi za usne takođe su fantastični.

- Kada je reč o šminki, uvek se vraćam Chanel ruževima, a posebno koralnoj nijansi. S druge strane, Artdeco ima odlične olovke za usne, kao i za obrve.

Inače, koristim braon maskaru, jer na meni deluje prirodnije - otkrila je pevačica za injournal.rs, a na besprekoran izgled Lene Kovačević mogu se čuti samo pozitivni komentari. 

Komentari. (0)

Loading