Nove mirisne note

Uvek je pravi trenutak da zablistaš: Najnoviji parfem iz Avon Far Away kolekcije više je od mirisa

Autor:

02.09.2024 06:02

Foto: Promo

Foto: Promo

Najnoviji parfem iz Avon Far Away kolekcije više je od mirisa



Far Away Shine je tvoja karta za ono jedinstveno i čudesno svetlo koje svaka od nas nosi u sebi!

Kada si bila mala, svet je izgledao tako jednostavno. Pogled tvoje mame, pun ljubavi i divljenja, pratio je svaki tvoj korak, i ti si bez zadrške sijala sopstvenim sjajem, znajući uvek da to svetlo ima ko da ceni i raduje mu se.

Onda si se otisnula sama u svet i polako počela da shvataš da se Zemlja vrti oko svoje ose neverovatno brzo i da svi nekuda jure i žure. Trudila si se da uhvatiš ritam i u toj brzini naučila si da tek oni retki pronađu vremena da zastanu i dive se tvojoj iskri, tvom unutrašnjem svetlu.

Promo

 

Zato si se okružila prijateljima, svim onim ljudima koji su u vrtlogu života prepoznali tu tvoju iskru, zadržavši se pored nje da ogreju svoju dušu i uživaju u njenom sjaju. Oni su ti najveća podrška i njihova uloga je uloga bedema na tvrđavi.

Unutar tih bedema, ti blistaš i tvoja iskra je slobodna i sigurna. Po izlasku iz tvrđave, ti nabacuješ neko drugo lice, a iskru ljubomorno i oprezno čuvaš u svojim dubinama, zar ne? Jer, isuviše si puta čula da je tvoja ideja neostvariva, da je tvoj plan iluzija, da se previše zanosiš, da treba nogama čvrsto da stojiš na zemlji.

Ako si poverovala - zaboravljaš da ukoliko odlučiš biti stalno svoja, i van bedema, poklonićeš svetu nešto što dotad nikad nije imao. Za to je potrebno samo malo inspiracije. A upravo tu inspiraciju pronaći ćeš u novom blistavom mirisu iz Avon laboratorije.

Promo

 

Far Away Shine najnovija je nota u poznatoj Avon kolekciji parfema. Ovoga puta, senzualne note bibera zaplesale su uz egzotičnu Ispahan ružu, drevni i egzotični persijski cvet, simbol unutrašnjeg svetla i blistavosti.

Njima se pridružio i zlatni mošus, kako bi zajedno kreirali inspiraciju u bočici. Far Away Shine je parfem koji budi tvoju unutrašnju iskru i čini da zablistaš svim svojim sjajem. Uz svega jednu kap Shine parfema, odvaži se da svetu pokažeš svoju izuzetnost i da zasijaš kao nikada pre.

Testiran je da čuva svoju svežinu i miris tokom čitavog dana.

Promo

 

Već danas naruči svoju kartu za blistavost i pridruži se velikoj grupi žena koje su se odvažile da budu svoje i pokažu svetu šta sve umeju i mogu. A mogu sve.

Kompanija Avon to vrlo dobro zna i zajedno sa tobom podržava žene na njihovom putu do samostalnosti, donirajući deo prihoda od svakog prodatog proizvoda projektima za osnaživanje.

Pronađi ovaj parfem u Avon septembarskoj brošuri po ceni od 2199 RSD, a ako poručis sa Avon stranice www.avon.rs tvoj Far Away Shine ti stiže na kućnu adresu.

Komentari. (0)

Loading