Lidija Vukićević otkriva tajnu vitke linije: Jedite umereno, a za ostalo su dovoljne jednostavne vežbe koje čine čuda

Autor:

15.09.2024 16:10

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Izgled Lidije Vukićević uvek privlači pažnju, glumica kao da je našla eliksir mladosti



Glumica koju je publika zavolela u ulozi Violete Popadić iz kultne serije „Bolji život“ ima 62 godine, ali nikada joj ne biste dali toliko.

Izgled Lidije Vukićević često je tema medija i komentara, jer se mnogi pitaju na koji način uspeva da održi mladolikost i vitku figuru.

 

Kako sama priznaje, nije ljubitelj dijeta, ali se vodi određenim pravilima kada su u pitanju ishrana i nega tela. Lidija dobar izgled postiže na vrlo jednostavan način. 

Pročitajte: Ovo je partner Lidije Vukićević - On je gospodin pravi, ne zanima me razlika u godinama

Naime, vitku liniju duguje kombinaciji jednostavnih vežbi i zdravih navika koje praktikuje godinama. Najbitnije je istrajati i biti konstantan, kaže.

- Vežbam već više od 15 godina, ali kod kuće. Radim trbušnjake i leđnjake, a sve traje samo pet minuta dnevno. Ne volim naporne treninge jer ne podnosim osećaj napetosti na telu i licu.

 

- Ne može žena da počne da se neguje sa četrdeset godina, a onda da očekuje da u šezdesetoj izgleda dobro. Ali, ako od osmog razreda počne da vodi računa o sebi, prikladno tom uzrastu, rezultati će biti vidljivi kada za to dođe vreme.

- Kult negovanja stekla sam u kući, pored majke, i to mi je s vremenom postalo rutina. Svako veče, pre odlaska na spavanje, zadržim se u kupatilu bar pola sata. Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila. To je i način poštovanja sopstvene ličnosti - ispričala je Lidija za magazin "Hello!".

Dejan Milićević

 

Hrani se isključivo prema potrebama svog organizma. Uopšte ne koristi gluten, meso i šećere. Osim fizičkih aktivnosti, Lidija vodi računa i o nezi kože.

Pročitajte: Kupaći kostimi Lidije Vukićević prikrivaju nedostatke i ističu atribute

Njen vrlo aktivan život i svakodnevne obaveze doprinose održavanju figure, a energija i mladolikost ove glumice svakako su dokaz da jednostavne navike mogu doneti izuzetne rezultate.

Komentari. (0)

Loading