Ena Popov

Posni gulaš? Ništa lakše, Ena Popov zna i kako (foto)

Autor:

06.04.2023 14:45

Foto:

Foto:

Recept za posni gulaš spazili smo na Instagram profilu Ene Popov, evo kako ona to priprema



Kada je u pitanju kulinarsko umeće Ena Popov i te kako ima čime da se pohvali. Ona je poznata kao vrsna kuvarica koja sa uživanjem redovno priprema obroke za svoju porodicu. 

Njene ćerke najviše uživaju u specijalitetima koje ona priprema, a lepa voditeljka svoje recepte nesebično deli sa pratiocima na društvenim mrežama. 

Pročitajte Ovakav losos još niste probali - Recept Ene Popov oduševio domaćice (foto)

Instagram

 

Budući da uskršnji post uveliko traje, domaćice su se oduševile kada su na Eninom Instagram profilu spazile recept za posni gulaš. 

Ukoliko ste i vi ljubitelj gulaša, ne morate da čekate da veliki  praznik prođe, već samo sledite Enine instrukcije.

Pročitajte Ukusan obrok za uskršnji post - Jelena Đoković oduševila receptom od samo tri sastojka (foto)

Instagram

 

"Iii sledi recept za posni gulaš, sastojci:

  • pakovanje šampinjona
  • glavica crnog luka
  • 1 veća sitno narendana šargarepa 
  • 1 zelena paprika (isecena na sitne kockice)
  • maslinovo ulje
  • 100ml vode
  • 300 ml soka od paradajza
  • 1 supena kašika ajvara
  • so i biber 

Pročitajte Ručak za 20 minuta - Daca Dabović oduševila receptom za pileće nagetse (video)

Instagram

 

Lovorov list, možete dodati još i par čenova belog luka sitno iseckanog mlevene ljute paprike ili čili ljuspica (ukoliko volite pikantnije) i naravno ne morate koristiti samo šampinjone, dobrodošle su i enoki pečurke, portobello i/ili vrganji.

Pročitajte Probudiće sva vaša čula - Hrskava pita sa borovnicama po receptu Marijane Mićić (foto)

Instagram

 

Na maslinovom ulju dinstate luk, kad malo omekša dodate šargarepu i papriku, kad puste svoje sokove i sjedine se sa lukom, dodati pečurke, so i biber, promešati, dodati vodu, lovorov list i pustiti da se krčka.

5 min pred kraj kuvanja dodati paradajz sok i još soli i bibera ako je potrebno, kada se sve lepo sjedinilo i skuvalo dodati i ajvar, lepo ga umešati i gulaš pustiti da još malo proključa i gotovo!

Služiti uz fusile ili pene, ili uz bareni pirinač ili salaticu, ili i jedno i drugo i treće kako god vi volite. Prijatno!"

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading