Recept
Sjajan predlog za nedeljni ručak stiže iz kuhinje Aleksandre Vasković, nećete odoleti (video)
03.09.2023 10:00
Recept Aleksandre Vasković za teletinu u rerni, jednostavno se priprema, a ukus je neverovatan
Aleksandra Vasković, supruga pevača Bojana Vaskovića i uspešna blogerka, odlično se snalazi u kuhinji.
Jela koja vešto priprema deluju primamljivo, a recepte nesebično deli sa pratiocima na Instagramu. Jedan nam je privukao posebnu pažnju...
- Ukus je nerealan, ali nemojte da mi verujete na reč nego probajte pa javljajte utiske - poručila je ona, a recept Aleksandre Vasković za teletinu u rerni vam prenosimo u celosti.
Pročitajte Uželeli ste se domaće kuhinje? Štrudla po receptu Aleksandre Vasković će vas vratiti u detinjstvo
Sve što vam je potrebno su dobri komadi mesa (teletina ili mlada junetina, deo oko rebara), krompir, dobro maslinovo ulje, par čenova belog luka, so , biber, ruzmarin i maslac za podmazivanje pekača.
Priprema
Teletinu i krompir dobro pouljite, posolite i pobiberite i zatim redjajte u podmazani pekač u koji ste prethodno dodali 100-200 ml vode.
Dodajte cele čenove belog luka i grančicu ruzmarina. Pecite u rerni poklopljeno 1,5 - 2h na 220C, a zatim otklopite, prevrnite, prelijte meso sopstvenim sokom i ostavite da se zapeče još pola sata.
Komentari. (0)