Lena Kovačević

Ekspert za poslastice: Čokoladni tart bez pečenja po receptu Lene Kovačević

Autor:

04.09.2023 15:00

Foto:

Foto:

Recept Lene Kovačević za čokoladni tart bez pečenja će vas oduševiti



Lena Kovačević se odlično snalazi pred kamerama, a dobro joj ide i u kuhinji.

Kulinarske veštine svakodnevno trenira, što iz ljubavi, što zbog činjenice da ima porodicu koja obožava njene specijalitete, posebno kolače i torte. 

Ata Images

 

Da je ekspert za poslastice još jednom je dokazala tokom gostovanja u emisiji ”Praktična žena”, a recept Lene Kovačević za čokoladni tart bez pečenja vam prenosimo u celosti. 

Pročitajte Prava kalorijska bomba - Ovoj poslastici Kejt Midlton ne može da odoli

Sastojci za podlogu

250g mlevenog keksa
25g kakao praha
100g otopljenog putera
2 kašike meda
1 kašika ruma
3 kašike mleka

Sastojci za ganaž

200ml neutralne pavlake
100g čokolade za kuvanje
200g mlečne čokolade

jagode ili neko drugo voće po želji

Recept Lene Kovačević jednostavno se priprema

Praktična žena promo

 

Priprema

Sastojke za podlogu pomešajte i smesu utisnite u kalup za tart. Za ganaž otopite čokoladu sa slatkom pavlakom i prelijte preko kore.

Ohladite tart u frižideru najmanje 3 sata, a zatim ukrasite svežim jagodama ili drugim voćem po želji.

Komentari. (0)

Loading