Recept
Milica Milša otkrila recept za najsočniji, a najbrži čokoladni kolač, priprema se za deset minuta
24.01.2024 19:26
Recept Milice Milše za čokoladni kolač spremićete već danas, ništa lakše
Milica Milša novogodišnje i božićne praznike provela je u toplijim krajevima na zasluženom odmoru sa suprugom Žarkom Jokanovićem.
Glumica je fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu pokazala da je figuru dovela do savršenstva. Ipak poznata je i kao sjajna domaćica, te recept Milice Milše za čokoladni kolač morate isprobati.
Često popularni supružnici zajedno pripremaju kulinarske specijalitete jer je i scenarista poznat kao vrsni kuvar.
Jedan od njih je i kolač sa pomorandžom, a recept Milice Milše za ovaj preukusan desert prenosimo vam u celosti.
Recept Milice Milše pročitajte u nastavku
Milica je ovaj kolač pripremala u emisiji “Praktična žena” i za njega je dobila brojne pohvale. Kolač se priprema veoma brzo i lako, tako da je idealan čak i za početnike u kuvanju.
Sastojci:
- 350 g keksa
- 100 g mlevenog keksa
- 100 g suvog grožđa
- korica jedne pomorandže
- 340 g putera
- 240 g meda
- 120 g čokolade
- 60 g kakao-praha
Pročitajte Ručak spreman za deset minuta, osnova samo tri sastojka: Deca Marije Veljković obožavaju ovo jelo
Sastojci za preliv:
- 150 g crne čokolade
- 150 g mlečne čokolade
Priprema:
U velikoj posudi izdrobite keks, dodajte otopljeni puter i čokoladu, mleveni keks, kakao prah, suvo grožđe, koricu pomorandže i med.
Pomešanu smesu stavite na pek-papir u pleh i ohladite u frižideru pa na kraju prelijte otopljenom čokoladom.
Komentari. (0)