Novi ukusi

JAGODA I BELA ČOKOLADA ILI SUVA ŠLJIVA I CIMET BEZ DODATOG ŠEĆERA? NOVI UKUSI OMILJENE UŽINE SU STIGLI

Autor:

13.05.2024 15:05

Foto: Promo

Foto: Promo

Stigle su nove Dr Oetker ovsene kaše



Omiljeni doručak ili užina mnogih, Dr. Oetker ovsene kaše, sada su obogaćeni dvama novim ukusima - Ovsena kaša sa jagodom i belom čokoladom i Natural Vibes ovsena kaša sa suvom šljivom i cimetom.

Novi ukusi, kroz kombinacije sočnog voća i ovsenih pahuljica, pružaju posebnu dimenziju uživanja u svežini leta, dok zadovoljavaju osećaj gladi i pružaju potrebnu energiju za ostatak dana. 

Promo

 

Linija Dr. Oetker ovsenih kaša je redizajnirana i novi izgled pakovanja doprinosi poboljšanom iskustvu uživanja, boljoj vidljivosti i naglašavanju ključnih karakteristika proizvoda.

Dr. Oetker u asortimanu ima 11 različitih ukusa, uključujući i liniju Natural Vibes koja ne sadrži dodate šećere. Pored jednostavne pripreme, predstavljaju kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana.

Od celog su zrna ovsa, sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i predstavljaju izvor proteina. 

Nove Dr. Oetker ovsene kaše su u prodavnicama od sredine aprila. Za više informacija, posetite oetker.rs ili pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama

Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha krije se u malim zrnima ovasa i neodoljivim sastojcima. Uz omiljene ukuse započnimo dan lagano, nasmejanog lica.

Komentari. (0)

Loading