Dragana Mićalović

Dragana Mićalović ovim kaloričnim srpskim jelom održava figuru na +40

Autor:

26.06.2024 18:17

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Omiljeno jelo Dragane Mićalović je ovo



O lepoti i izgledu Dragane Mićalović bespotrebno je govoriti.

Glumica nikad nije krila da su, osim genetike, za njen fizički izgled zaduženi teretana i treninzi. Međutim, ako uzmemo u obzir koje je omiljeno jelo Dragane Mićalović, ostaje nejasno kako je moguće da ovako dobro izgleda.

Luka Šarac

 

Poznato je koliko je glumica vezana za njenu porodicu, sestre i majku, koja živi u Leskovcu, te se trudi da svaki slobodan trenutak provede tamo gde joj je najlepše, u porodičnom domu.

Kako je sada letnja pauza u pozorištu, ali i na setu popularne serije koju Dragana godinama unazad snima, rešila je da se opusti i uživa u letnjim danima u svemu što joj prija.

Omiljeno jelo Dragane Mićalović je tradicionalno, kuvano i preukusno

Tako smo na društvenim mrežama saznali koje je omiljeno jelo Dragane Mićalović, koje, kako i sama kaže, može da jede uvek, pa čak i na +40.

Nije u pitanju nikakav humus, losos, niti neko dijetalno jelo koje svi nutricionisti preporučuju tokom vrelih letnjih dana, naprotiv.

U pitanju je tradicionalno srpsko jelo koje njena mama najbolje sprema. Nikada ne biste pogodili o čemu je reč.

Pročitajte Dragana Mićalović sa 33 godine ostvaruje svoj najveći san - Sve se desilo iznenada

U pitanju je kupus sa mesom. Da, dobro ste videli i pročitali, a šarmantna dramska umetnica je uz fotografiju na Instagramu napisala duhovit opis:

"Ko me poznaje duže od pet minuta zna koliko ovde ljubav vlada. I na +40 ga mogu jesti. Jedna je majka."

Instagram

 

Svi njeni fanovi su je pitali samo jedno - kako je moguće da ima zategnutu i savršenu figuru dok uživa u svim kaloričnim gastronomskim specijalitetima njene mame.

Očigledno da genetika u njenom slučaju igra bitnu ulogu, pa Gaga može da uživa u svemu što voli, pa tako i u kupusu sa mesom tokom leta.

Komentari. (0)

Loading