Slavica Rokvić

Kad Slavica Rokvić kuva, nema greške: Ovakav lagan obrok do sada sigurno niste probali

Autor:

27.07.2024 12:01

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Recept Slavice Rokvić brzo je osvojio njene pratioce, odmah smo ga isprobali



Slavica Rokvić jedna je od najboljih domaćica među poznatima, a svoje kulinarske tajne nesebično deli sa svojim pratiocima.

Udovica Marinka Rokvića obožava da kuva za svoje najmilije, dok recept Slavice Rokvić svaki put završi na njenom Instagram nalogu.

Instagram

 

Ovaj put vešta kuvarica podelila je recept za zdrav i ukusan obrok.

„Obećala sam i evo ispunila. Kažete da volite moje recepte. Od danas ću ih češće snimati. Post je u toku i uvek se nameće pitanje šta spremati, a da bude ukusno i zdravo? Evo jednog jednostavnog, a predivnog jela sa moje današnje trpeze.

Pročitajte Petostruka baka - Slavica Rokvić nosi šorts kao nijedna šezdesetogodišnjakinja (foto)

Potrebno je 4 srednja krompira i dve veze blitve skuvati. Kad se skuva izgnječiti krompir, iseckati blitvu, dodati so, biber, malu glavicu crvenog luka, čen belog, maslinovo ulje i malo balzamika, koristila sam balzamiko od smokve. Šargarepu izdinstati i začiniti.

Crveni kupus izrendati na najsitnije, i začiniti po ukusu, so, ulje i malo vodnjike od prošle godine a vi možete jabukovo sirće. I onda sve redati kao u videu. Stranice pleha za svaki slučaj namazati maslinovim uljem. U frižider na nekih 3 sata, a može i duže.

 

 


Izvaditi i ukrasiti po vašoj želji. Ja sam stavila posni ovseni krem za kuvanje, peršun, golicu, maline, masline... Budite kreativni, kombinujte jer u kulinarstvu ne možete da pogrešite.

Kada jednom zaronite u svet pripremanja hrane, ideje će se same od sebe rađati. I bićete zadovoljni svojim umećem. Probajte, ne plašite se, vi to sigurno možete jer ograničenja se nalaze jedino u našoj glavi. Radujmo se“, poručila je ona, a mi smo požurili da recept Slavice Rokvić isprobamo.

Komentari. (2)

Loading
Kita

27.07.2024 16:46

Ova postade cudotvorac,nema sta nezna,nekome je zapala za oko

Kita

28.07.2024 09:15

Neznam kako kuva ali dobro mjesa,jos kad je vi ovako reklamirate ko da je predsjednik države,neznam samo kome je ova zena bitna,ima milijunima zena koje кuvaju ito dobro pa ih niko ne reklamira a ova postade zvijezda zacas,cudno je da je prije smrti muza niko nije spominjao,mora da je sad zanimljiva kad je promjesala ********.