Nataša Pavlović
Domaći sušeni paradajz u ulju Nataša Pavlović najlakše priprema ovako
26.10.2024 09:30
Recept za sušeni paradajz brz je i lak
Nataša Pavlović jedna je od najboljih kuvarica među televizijskim licima, pa i ne čudi što njen Instagram-nalog prate brojne dame koje upravo tu pronalaze inspiraciju. Bilo da tražite slan ili sladak recept, brz i lak, ili nešto složeniji, voditeljka uvek ima keca u rukavu, a ovaj put ima jedan pravi zimski recept.
Ukoliko ste ljubitelj paradajza i tražite nov način za pripremu, pronašli smo recept za sušeni paradajz koji je veoma lak.
Sastojci:
- paradajz
- beli luk
- začini
Pročitajte Bolju tortu sa jagodama niste probali - Iz kuhinje Nataše Pavlović stiže proveren recept
Priprema:
Prvo paradajz presečemo na pola i izvadimo seme, zatim ga stavljamo u rernu na 100 stepeni da se suši šest do osam sati.
Kada je sušen, stavljamo ga u teglu, prelijemo uljem, belim lukom i drugim začinima. Ne jede se odmah, već stoji dva-tri dana.
Ako je suditi po komentarima, recept za sušeni paradajz i te kako se dopao Natašinim pratiocima, a mnogi su ga već isprobali.
Da li je ovo vaš novi omiljeni recept?
Komentari. (0)