Ana Sević

Dvorištu Ane Sević zavidi cela Bežanijska kosa, leta su ovde čarobna (foto)

Autor:

24.06.2024 19:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dvorište Ane Sević kao stvoreno za uživanje, evo kako se ona opušta



Ana Sević već nekoliko godina uživa u skladnom brakom sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem. Pevačicin izabranik njoj i njihovoj deci obezbedio je više nego lagodan život kojim se ona često hvali putem društvenih mreža.

Tu smo mogli da primetimo da često obilaze razne luksuzne destinacije, ali i to da žive u izuzetno raskošnom domu. Petočlana porodica moderan stan na Vračaru zamenila je vilom na Bežanijskoj kosi, pa je sada dvorište Ane Sević glavno mesto za uživanje.

Katarina Drajić / Ata images

 

Pevačica i njen suprug stvorili su sebi i svojim naslednicima pravu porodičnu oazu sa mnoštvom dekorativnih biljaka i prelepog zelenila, gde imaju dosta prostora za igru.

Ana Sević vrele junske dane provodi opuštajući se u svojoj čarobnoj bašti, gde se pobrinula da osim cveća ima i egzotične voćke poput limuna.

Pročitajte Luksuz vredan svakog evra, a cena je paprena, torba Ane Sević je ultimativni modni hit

- Domaće - napisala je Ana u opisu jedne od fotografija limuna.

Na jednoj od fotografija takođe smo imali prilike da vidimo njenu vitku liniju koju je istakla u smelom kupaćem kostimu, dok joj je kadar krasilo zelenilo.

Instagram

 

Instagram

 

Osim prelepog dvorišta Ane Sević u kući se nalazi bazen, pa je opuštanje tokom leta zagarantovano.

Nekada su u stanu na Vračaru imali spa u kući, a verujemo da je tu želju Danijel i ovaj put ispunio Ani.

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Danijel je još pre njenog porođaja započeo radove u luksuznom stanu na Vračaru.

Pročitajte Luksuz je mala reč za ovo - Ana Sević podelila atmosferu iz porodičnog doma, bazen zauzima centralno mesto (foto)

On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra.

- Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici prošle godine za domaće medije.

Komentari. (0)

Loading