Avon

Za tvoje super prijateljstvo sa suncem

Autor:

01.07.2024 09:59

Foto: Promo

Foto: Promo

Pogledaj zabavi na suncu u oči sa Avon Fantastičnom četvorkom!



Leto je najzad tu! Iz ormara izleću nestrpljive haljinice, suknjice, kupaći kostimi...

Sleću ti šeširići na glavu, šareni letnji nakit kiti te od glave do pete, zveckaju raznobojni letnji kokteli, a muzika te privlači kao magnet.

Sve je tu za jednu dobru zabavu pod sunčevim zracima, ali... Oh, ne, uvek postoji neko ALI! 

Sunce jeste izvor života i dobrog raspoloženja, ali suviše dugo te sa svih strana upozoravaju da se ne družiš previše sa njim, da ume da zavede i onda napravi dar-mar na tvojoj koži, koju tako pažljivo neguješ u svim sezonama.

Toliko su te naplašili da bi najradije upalila klimu i ostala kod kuće ili se sakrila u duboki hlad.

Dođe ti da se odrekneš od sunca rumenih obraza, onog poplavelog pramena preko oka, bakarnih ramena koja tako dobro idu uz tvoji novi topić u bojama sladoleda, lančića oko pocrnelih zglobova i onih zlatnih sandala iz kojih vire noktići kao trešnjice crveni.

Kad bi samo postojao neko da te pomiri sa suncem, zar ne?

Kaži dragička! Iz kompanije Avon, koja 138 godina brine o tvojoj lepoti, kao i tvom samopouzdanju, stiže Fantastična četvorka - tim super prijatelja sunca!

Za bezbednu i opuštenu uživanciju na suncu, kao i zlaćanu boju kože, dozvoli da te sprijatelje sa suncem - proizvodi koji će pomiriti tvoju kožu sa zracima i od vas napraviti super prijatelje.

Promo

 

A kako vrelo leto topi cene, pripremi se za sjajne Avon ponude!

Pre svega, startuj sa Avon Care Sun+ 3u1 losionom za sunčanje za lice i telo sa SPF30, koji kompletno štiti kožu od štetnih UVA/UVB zraka, ali uz to i aktivno pomaže u održavanju optimalnog nivoa hidratacije, dok je istovremeno osvežava i čuva, i to sve za 1.169 dinara.

Da li već čuješ talase?

Aha, nestrpljiva si? Okej, i za to Avon ima rešenje!

Promo

 

Avon Care Sun+ Ulje za ubrzano tamnjenje SPF15 samo jedan dan na suncu pretvara u čitav mesec sunčanja na nekim dalekim i egzotičnim obalama! Jer, Avon zna da nam sunce donosi radost i vedrinu, ne brige!

Ovo ulje ubrzava prirodni proces tamnjenja uz SPF15, sadrži hidratantnu i brzoupijajuću formulu koja nije lepljiva i vodootporna je, pa ćeš duže i bezbrižnije uživati u talasima ili u koktelu na bazenu, po ceni od 1.189 dinara ovog leta! 

Promo

 

I naravno, kako se prijatelji uvek sreću lice u lice, Avon ti donosi Avon Care Sun+ Kremu za lice za sunčanje sa SPF 50, da obrazi gore od letnje simpatije, a ne od sunca.  

Lagana, vodootporna formula koja se odmah apsorbuje garantuje super prijateljstvo sa suncem, uz mat efekat.

Ključnu ulogu ovde igra vitamin E koji hidrira i kožu čini mekom i nežnom, zatim visoka vodootpornost za čak 80 minuta bezbrižnosti u vodi, kao i moćna zaštita od UVA/UVB zraka.

Ove sezone cena je samo 689 dinara.

Promo

 

A da bi super prijateljstvo sa suncem trajalo što duže, iz Avon laboratorije stiže i specijalni Avon Care Sun+ Sprej za rashlađivanje nakon sunčanja, sa vitaminom C koji koži pruža najbolju negu.

Pobrinuće se da tvoj preplanuli ten traje duže, a nakon vreleg letnjeg dana omogućiće ti da uživaš u trenutnom hlađenju, osvežavanju i hidriranju kože uz fantastičan miris leta.

Njegova formula obogaćena je ekstraktom aloe vere, brzo se upija i ne ostavlja tragove, a ovog leta specijalna cena je 479 dinara.

Da bi u potpunosti zaštitila svoju kožu i iskoristila vruće letnje zrake, otkrij celu liniju Avon Care Sun+ proizvoda sa zaštitnim UV filterima i umirujućim formulama za vreme i nakon sunčanja - za tebe i tvoje najdraže. 

A što je najbolje, ukoliko naručiš onlajn, preko www.avon.rs tvoji super prijatelji za sunčane dane stižu ti u goste, na tvoj kućni prag.

Čini nam se da je ovo početak jednog lepog prijateljstva, kako kaže vrela Kazablanka!

 

Komentari. (0)

Loading