Anja Mit

Skromni devojački stančić zamenila prostranim saloncem: Anja Mit sa suprugom pilotom živi ovde (foto)

Autor:

07.08.2024 19:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Dom Anje Mit i Ognjena Vesića je pravi salonac, zavirite unutra



Iako je sudbonosno "da" izgovorila pre dve godine, novi dom Anje Mit do sada nismo imali prilike da vidimo.

Šarmantna glumica ubrzo nakon venčanja otkrila je kako je počela ljubavna priča sa pilotom Ognjenom Vesićem, kao i to da su vrlo brzo otpočeli zajednički život.

- Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot.

Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega nekoliko meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku – braku - otkrila je glumica nedugo nakon udaje.

Pročitajte Porodica Anje Mit ima novog člana - Lolo, dobro nam došla!

Mlada glumica sada je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija iz svoje oaze mira, dok se u opisu slike pohvalila kako je pospremila stan.

"Moja sestra od tetke me je naučila: 'Spremiš kućicu, sedneš i uživaš dok gledaš kako je sve čisto!' Kada sam to čula sa mojih deset godina, mislila sam da nije normalna, ali godinama unazad obožavam taj osećaj kada kuća 'prodiše' od čistoće i reda.

 

 

Naravno da mi nekada (često) nije do spremanja, pogotovo peglanja, peglanje najviše ne volim! Razmišljala sam više puta o tome da angažujem ženu koja će mi pomagati i dolaziti jednom nedeljno, čak sam razmišljala da živi sa nama.

Ali, znam da moju kuću ne može niko bolje i sa više ljubavi i posvećenosti da sredi bolje od mene. Nikad mi kuća nije bila samo 'spavaonica', ni kad sam počela da živim sama kad svi očekiju da ću praviti žurke svako veče i biti luda. Ja sad odoh da uživam jer mi je sve sređeno", poručila je simpatična glumica.

 

 

Primetili smo da novi dom Anje Mit odiše salonskom estetikom, kao i da dominira bordo boja i drvo.

Na stočiću koji se nalazi u dnevnom boravku nalazi se zelena lampa za čitanje, dok prozore prekrivaju teške draperije, a na plafonu su starinski lusteri.

Pročitajte Bašta Kaje Žutić na selu san je svake domaćice, sama orezuje voće i uzgaja povrće (video)

Dom Anje Mit i Ognjena Vesića ukrašen je mnoštvom biljaka, dok je u predsoblju masivno ogledalo.

Kuhinja je takođe u drvetu i braon tonovima, a primetili smo da glumica ima zavidnu kolekciju escajga i keramičkih šoljica za kafu.

 

 

Ušuškan devojački stančić Anja je zamenila prostranim saloncem u kome sada uživa sa svojim suprugom sa kojim je stvorila oazu mira.

 

 

Komentari. (0)

Loading