Vuk Kostić

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin ponovo zajedno: Bivše partnere spojio novi poslovni izazov

Autor:

19.09.2024 15:30

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić ponovo zajedno, igraju u seriji „Močvara”



Nova sezona serije „Močvara” donosi uzbudljive preokrete, a posebnu pažnju privlači činjenica da su Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić zajedno stali pred kamere. Podsećamo, njih dvoje bili su u vezi pet godina, pre nego što je glumica započela romansu sa suprugom Milošem Teodosićem.

Kostić, koji u seriji igra kriminalca Danijela Kinakovića Kineza, već je prepoznatljiv po svom kompleksnom liku, dok se Jelisaveta prvi put sreće s ulogom koja prikazuje mračnu stranu najstarijeg zanata.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumica je u intervjuu za Tanjug Reflektor izjavila da lik koji tumači, Svetlana, krije mnoge tajne i da joj je bilo izazovno da istražuje mulj koji takva uloga nosi, kao i da prikaže najdublje emocije žene koja dolazi iz tog sveta.

Takođe, glumica je istakla da je jedan od najvećih izazova za nju bio trčanje u štiklama, ali da je i to uspešno savladala.

Pročitajte: Vuk Kostić krije partnerku - ne smeš da otkrivaš da si srećan, jedva čekam dete da dobijem

S druge stane, Vuk se izuzetno zabavlja tumačeći ulogu kriminalca i, kako kaže, ima slobodu u kreiranju lika. 

Glumac retko govori o privatnom životu, ali se zna da je pet godina bio u strasnoj i iskrenoj ljubavi sa Jelisavetom.

 A. H./ATA Images

 

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome - izjavio je svojevremeno Vuk za magazin „Story”.

Pročitajte: Bila je to velika ljubav - za kojom glumicom je izgubio glavu

Nakon što je svako otišao svojim putem, Vuk je rekao da je srećan zbog bivše ljubavi i da su oni, na prvom mestu, prijatelji.

Njihovo ponovno okupljanje na setu izazvalo je dodatnu pažnju, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju zajedničke scene bivšeg para. 

Komentari. (0)

Loading