Svetska premijera

Barselona u znaku inovacija: Gloria na ekskluzivnom globalnom predstavljanju Huawei pametnih uređaja

Autor:

19.09.2024 19:10

Foto: Promo

Foto: Promo

Huawei je u Barseloni predstavio najnoviju liniju pametnih uređaja



Huawei je u Barseloni predstavio najnoviju liniju pametnih uređaja – od dugo očekivane Huawei Watch GT 5 serije do inovativnih satova Huawei Watch Ultimate Green i Watch D2, kao i tableta nove generacije MatePad Pro 12,2-inch i MatePad 12 X.

Gloria donosi ekskluzivni izveštaj sa ovog jedinstvenog događaja.

Promo

 

U palati Sant Jordi sa prelepim pogledom na Barselon, Huawei je prikazao svoje inovacije pred publikom od više stotina ljudi.

Gostima su se ovom prilikom takođe obratili ambasadori Huawei nosivih uređaja – Mo Farah, legendarni atletičar i nekadašnji zlatni olimpijac, i Pamela Reif, svetski poznata fitnes influenserka.

Promo Huawei

 

Huawei Watch GT serija inspirisana je luksuznim Gran Turismo automobilima, a najnoviji Huawei Watch GT 5 donosi još impresivnije performanse i elegantan dizajn. Ova serija pametnih satova namenjena je onima koji žele spoj vrhunske tehnologije i stila, pružajući korisnicima iskustvo visoke funkcionalnosti i luksuza.

Dostupan u Pro i standardnoj verziji, Watch GT 5 dolazi sa širokim izborom boja i premium materijala, pružajući mogućnost personalizacije svakom korisniku. Ovaj pametni sat stoga nije samo funkcionalan gedžet, već i modni asesoar koji će podići vaš stajling na novi nivo – bilo da ste na poslovnom sastanku ili večernjem izlasku.

Promo

 

Među novitetima koje nam Huawei donosi ove jeseni posebno se ističe Huawei TruSense System, koji omogućava precizno praćenje vašeg zdravlja i fizičke aktivnosti. Bez obzira da li ste u teretani, na trčanju ili jednostavno uživate u šetnji, ovaj sistem brine da vaši podaci budu tačni i detaljni.

Za sportiste i ljubitelje aktivnog života, Huawei Watch GT 5 pruža sveobuhvatan uvid u vašu fizičku aktivnost. Takođe, Novi Sunflower sistem pozicioniranja garantuje precizno praćenje vaših aktivnosti i lokacije, što je savršeno za ljubitelje trčanja i one koji su stalno u pokretu.

Avanturiste i ljubitelje kvalitetnog vremena u prirodi će takođe obradovati dug vek trajanja baterije – standardna verzija traje do sedam dana, dok Pro verzija omogućava čak dve nedelje upotrebe bez punjenja. Zahvaljujući tome, Huawei Watch GT 5 je idealan saputnik u svakodnevnim izazovima jer pojednostavljuje vašu rutinu, a uz to ćete uvek imati stilski detalj koji savršeno pristaje uz svaki vaš autfit.

Promo

 

Pored Huawei Watch GT 5 serije, pažnju je privukao i Huawei Watch D2, lider među nosivim nemedicinskim uređajima sa opcijom merenja krvnog pritiska. Ovaj revolucionarni pametni sat omogućava 24-časovno precizno merenje krvnog pritiska, koristeći Huawei TruSense sistem za brže i tačnije rezultate.

Svojim tankim dizajnom i velikim ekranom od 1,82 inča Watch D2 nudi maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Uz mogućnost merenja do devet različitih telesnih indikatora jednim dodirom, sat postaje vaš personalizovani pratilac u svakodnevnom praćenju zdravlja.

S druge strane, Huawei Watch Ultimate Green Edition namenjen je avanturistima, uvodeći poboljšane funkcije kao što su Golf Course Mode i Expedition Mode. Njegov dvobojni keramički nano-tech okvir i nova zelena boja daju mu luksuzan i izdržljiv izgled, dok ga funkcije poput AI Caddie i uvoza ruta kroz Huawei Health aplikaciju čine savršenim saputnikom za sportske entuzijaste.

Ovaj model donosi kombinaciju estetskog dizajna i naprednih tehnologija onim koji žele da istražuju bez ograničenja.

Promo

 

Ovom prilikom su takođe predstavljeni i uređaji koji će posebno obradovati sve umetnike i ostale kreativce. Huawei MatePad Pro 12,2-inch tablet je savršen saputnik za sve one koji žele da probude svoju kreativnu stranu.

Uz maksimalnu osvetljenost od 2000 nita i aplikaciju GoPaint, uživanje u stvaranju digitalne umetnosti nikada nije bilo lakše. Za mlađu generaciju tu je i Huawei MatePad 12 X tablet, koji se ističe svojim prelepim metalik izgledom i ultrasvetlim ekranom, savršenim za čitanje i kreativni rad.

Huawei je ovim lansiranjem potvrdio svoju poziciju lidera na nivou industrije i ponovo postavlja visoke standarde u svetu tehnologije i stila. Nova generacija pametnih satova i tableta donosi savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj sporta, kreativac ili jednostavno želite uređaj koji će vas pratiti u svakodnevnim avanturama, nema sumnje da ćete pronaći Huawei gedžet uz koji ćete ostvariti sve svoje planove.

Komentari. (0)

Loading