Ćerka Mikija Jevremovića pobedila opaku bolest: Takav osećaj bespomoćnosti pamtiće zauvek

Autor:

03.10.2024 18:30

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Ćerka Mikija Jevremovića vodila je veliku životnu borbu, evo kroz šta je prošla



Jelena Jevremović, ćerka legendarnog pevača zabavne muzike koga je jugoslovenska publika obožavala, dugo se nije pojavljivala u javnosti, koja nije bila dovoljno upućena u to kako se ćerka Mikija Jevremovića borila sa izazovima koji su je, za to vreme, pratili kroz život.

Jelena je potpuno neočekivano otkrila da boluje od raka dojke, a o svojoj borbi odlučila je da otvoreno govori, sa željom da ženama podigne svest o značaju prevencije i samopregleda dojki.

Milan Maricic/ATAImages

 

Ćerka Mikija Jevremovića je saznala za ovu tešku bolest dok se pripremala za estetsku operaciju korekcije grudi. Ovaj šokantan trenutak promenio joj je život, a njena iskrena priča u emisiji "RTS Ordinacija" mnoge je ostavila bez reči.

- Stres mi je bio svakodnevica, od smrti oca pa nadalje. Jedva sam pregurala taj period - istakla je Jelena, opisujući težinu tog vremena kada su problemi krenuli da se gomilaju.

Kada je, konačno, unela red u svoj život, pojavili su se zdravstveni problemi; najpre prehlade, pa kičma, a na kraju i dijagnoza tumora na dojci.

Zanimljivo je da je Jelena redovno obavljala sve zdravstvene preglede, osim pregleda dojki, što je kasnije priznala kao veliku grešku. Tek kad je krenula na estetski zahvat, dijagnostifikovan je rak dojke.

Pročitajte Posle očeve smrti mikrofon okačila o klin - gde je nestala Jelena Jevremović, ovim se danas bavi

- Mislila sam da sam zdrava. Trenirala sam, redovno vadila krv i posećivala ginekologa, ali grudi nikad nisam proveravala. Temperatura 37,4 me je pratila šest meseci i niko nije znao šta mi je - ispričala je Jelena. 

Radila je brojne testove, uključujući tumor markere, ali nijednom nije otišla na pregled dojki. Nakon što je saznala dijagnozu, Jelena je podvrgnuta zahtevnoj operaciji koja je trajala skoro šest sati. Strah da je rak maligan, briga za decu i neizvesnost učinili su taj period izuzetno teškim za nju.

- Plašila sam se za sve koje ostavljam iza sebe dok legnem na operacioni sto. Iako sam hrabra i neustrašiva, osećaj bespomoćnosti kada ti je život izvan kontrole je najgori - napisala je ćerka Mikija Jevremovića  na svom Instagram-profilu, apelujući na žene da redovno odlaze na preglede i brinu o svom zdravlju.

Pročitajte Nakon teške dijagnoze desilo se čudo - Ivana Žigon iskreno o borbi za život

Jelenina priča je podsetnik koliko je važno obratiti pažnju na svoje telo i ne zanemarivati simptome, bez obzira na sve obaveze i dešavanja koja nas ponekad savladaju.

Komentari. (0)

Loading