Danica Maksimović

Letnja haljina Danice Maksimović može da sakrije i višak na stomaku, dame u osmoj deceniji će je obožavati (foto)

Autor:

10.06.2024 19:36

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Haljina Danice Maksimović obavezna za ovo leto



Danica Maksimović (71) jedna je od najlepših glumica, a jednako su zapažene i njene odevne kombinacije.

Od elegantnih večernjih izdanja do komotnih trenerki, ona naprosto ume s modom, a letnja haljina Danice Maksimović oduševila je dame koje je prate na Instagramu. 

Petar Đorđević

 

Uprkos brojnim obavezama, Dana nalazi vreme i za sitna zadovoljstva, a vrele letnje dane iskoristila je za uživanje na moru.

Pročitajte Ima 71 godinu, a ovo radi svakog dana - Danica Maksimović otkrila tajnu vitke linije, nema izgovora

Prelepe fotografije okupane suncem rado deli sa svojim pratiocima, međutim, ovoga puta je letnja haljina Danice Maksimović ukrala šou. 

U pitanju je haljina na preklop, koja je zbog svog kroja savršen izbor za dame svih građa, jer prikriva sve nesavršenosti, a ističe vrline naših tela. 

Kako je jednom prilikom rekla belgijska modna dizajnerka Dijana fon Firstenberg, ovaj model haljine je prijateljski odevni predmet, verni saputnik u odlasku na posao ili na dejt.

I zaista jeste tako, budući da se ova haljina može nositi u svim prilikama i uz paitke, ravne sandale ili uz visoke platforme, kao što je to učinila naša glumica. 

 

 

Haljina Danice Maksimović ima duge rukave i upečatljiva je po printu koji je prožimao ceo kroj, a ovakvi modeli se mogu pronaći u modnim brendovima koje Srpkinje veoma vole. 

- Nije koliko te imam, nego u čemu te pronađem - napisala je Danica ispod fotografije koja je za tili čas prikupila veliki broj lajkova i komentara. 

Komentari. (0)

Loading