Jelena i Jelena

Samo Jelena Gavrilović ima hrabrosti da imenjakinji stane na crtu, ovako se to radi

Autor:

23.06.2024 09:41

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Modni duel Jelene Karleuše i Jelene Gavrilović, dve imenjakinje u istim stajlinzima



Stiglo je leto, crveni meteo alarmi upaljeni su na svim teritorijama naše zemlje zbog veoma visokih temperatura, a osim toga crvena je i omiljena boja poznatih dama tokom vrelih dana.

Pa je baš zbog te nijanse svima zapao za oko modni duel Jelene Karleuše i Jelene Gavrilović koje su se istog dana odlučile za veoma slične stajlinge. Pretpostavljate u kojoj boji.

Miloš Miletić

 

Crvena boja je simbol moći, lepote, snage, energije, odlučnosti, ponekad i besa, a stajling JK iskopirale bi sigurno i velike holivudske dive.

Haljina otvorenih ramena i leđa sa tankim bretelama, koja ističe siluetu, u isto vreme bude strast i romantiku, ali i intrigira, kako već Karleuša to ume.

Kosu je ukrasila velikom crvenom ružom, tu je i tašna u obliku srca. Savršeni autfit kompletirala je zlatnim sandalama.

Modni duel Jelene Karleuše i Jelene Gavrilović - kojoj bolje stoji?

Komplimenti su se, očekivano, nizali: „Sinonim za moć“, „Boginja lepote sišla s Olimpa“, „This girl is on fire“, „Ovaj video skuplji od svih spotova koji su snimljeni u poslednje vreme“...

Veoma sličan, samo zatvoreniji model haljine ponela je i lepa glumica. Jelena Gavrilović zablistala je u tamnije crvenoj haljini koja ima izraženu kragnu i veliki karner preko grudi.

 

 

Uz nju je ukombinovala zlatni sat i crne potpetice koje su se savršeno uklopile uz neizostavan modni asesoar ovih dana - naočare za sunce. 

Pročitajte Jelena Tomašević na +38 izašla na crtu Bruk Šilds, plaže gore

Kosu je podigla u visoku punđu, pretpostavljamo isto zbog vrućine, a u komentarima isto kao i kod Karleuše mogli su se naći isključivo komplimenti na račun glumičinog izgleda.

Kako se vama čini modni duel Jelene Karleuše i Jelene Gavrilović? Kojoj bolje stoji boja ljubavi?

Anketa

Komentari. (0)

Loading