Nika Tošić

Nika Tošić modernija od mame, pokazala kako se nosi hit trend leta (foto)

Autor:

06.08.2024 16:35

Foto: Foto: Miloš Miletić

Foto: Foto: Miloš Miletić

Šnala Nike Tošić najveći je letnji trend, nose je kako devojčice, tako i žene



Atina i Nika Tošić jedne su od najpopularnijih tinejdžerki u zemlji i šire, što i ne čudi budući da imaju slavne roditelje.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše na svom Instagram nalogu iz dana u dan ima sve veći broj pratilaca, a mnogim devojčicama ona je modni uzor.

F.S./ATA Images

 

Nema sumnje da je stil nasledila od majke koja važi za jednu od najbolje odevenih javnih ličnosti, a najnovija fotografija male Nike dokaz je za to.

Neodoljiva devojčica podelila je fotografiju sa egzotične destinacije na kojoj se trenutno nalazi, dok je šnala Nike Tošić svima zapala za oko.

Pročitajte Atina i Nika obožavaju ovaj jeftin i zdrav doručak koji većina dece ne može da smisli

Naime, popularna šnala u obliku cveta za kosu ovog leta mogla se videti na Instagram profilu svake influenserke, a Jelenina ćerka ništa ne zaostaje za njima.

Šnala Nike Tošić idealan je detalj koji će ulepšati gotovo svaku odevnu kombinaciju, posebno kada su u pitanju dnevne, plažne varijante.

Instagram

 

Cvetna šnala ovog leta našla se u kosi svetskih trendseterki, a Nika je pokazala da ne propušta da u svoju kolekciju uvrsti najnovije modne komade. Ako ovako nastavi, na dobrom putu je da zaseni slavnu mamu.

Komentari. (0)

Loading