Jelena Đokić

Kako razvod promeni ženu: Jelena Đokić sinoć je bila najslikanija glumica (foto)

Autor:

29.08.2024 11:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Jelene Đokić sinoć je privukao dosta pažnje



Razvod Jelene Đokić i Svetozara Cvetkovića pre dve godine podigao je dosta prašine. Mnogi su bili iznenađeni što je poznati par posle 15 godina i dvoje dece odlučio da se rastane, a razloge znaju samo oni.

Nakon razvoda glumica se posvetila karijeri, a povod njenog najnovijeg pojavljivanja u javnosti je novi film, na čijoj premijeri je izgled Jelene Đokić bio najkomentarisaniji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Riđokosa lepotica crvenim tepihom prošetala je u haljini bakarne boje bez bretela i prisutne ostavila bez daha. Dugu kosu pustila je da pada preko ramena, dok je stajling upotpunila diskretnim nakitom i pismo torbicom.

Izgled Jelene Đokić pokupio je sve simpatije prisutnih koji su komentarisali da je nakon razvoda procvetala. Glumica čitavo veče nije skidala osmeh sa lica i ljubazno je zahvaljivala na komplimentima.

Pročitajte Preboleo bivšu - Glumac konačno ponovo nasmejan, uslikan ruku podruku sa ovom plavušom (foto)

Inače, Jelena se u javnosti ne pojavljuje često, već onda kada za to ima dobar povod, kao što je slučaj bio sinoć na premijeri filma „78 dana”, pa je publika bila veoma srećna što je vidi.

Podsetimo, Jelena i Svetozar bili su u braku od 2006. godine, a na temu razvoda nisu se oglašavali u medijima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

S obzirom na to usledila su brojna nagađanja, među kojima se pominjala i podela imovine, odnosno da su započeli bitku oko stana na Vračaru u kojem su zajedno živeli.

Nekadašnji supružnici stavili su tačku na priče da su u lošim odnosima kada su se nakon toga zajedno pojavili u javnosti, ako je suditi po najnovijim fotografijama, Jeleni razvod i te kako prija.

Komentari. (0)

Loading