Dragana Mićalović

Dragana Mićalović diktira trendove: Smela, neformalna i pomalo futuristička kombinacija pomerila granice

Autor:

03.10.2024 09:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Haljina Dragane Mićalović privukla je veliku pažnju javnosti, evo zašto



Navikli smo da Dragana Mićalović ne prestaje da iznenađuje stilom, ali njen najnoviji modni izbor podigao je veliku prašinu i izazvao pravu modnu buru. Harizmatična brineta ponela je kombinaciju o kojoj svi pričaju, spojila je nespojivo i time dokazala da je prava modna ikona.

Haljina Dragane Mićalović je do sada neviđeno izdanje mlade glumice. Naime, na svom Instagram profilu, koji broji više od 360.000 pratilaca, Dragana je podelila fotografiju u sasvim neobičnoj haljini koja je odmah privukla pažnju. 

Screenshot Instagram Story/@hipokampelefentokamela

 

Kreacija asimetričnog kroja istakla je njeno desno rame, a leva noga je bila slobodna zahvaljujući ekstravagantnom kroju i slojevima materijala do zemlje koji su prekrivali drugu nogu.

Dragana je ovaj pomalo futuristički stil upotpunila dugim srebrnim ogrlicama, alkama i crnim, ravnim čizmama sa glomaznim jarkožutim đonom – modni detalj koji je raspalio maštu fanova. 

Pročitatje Dragana Mićalović blista u belom, na desnoj ruci sija prsten (foto)

Haljina Dragane Mićalović išla je u kombinaciji sa sportskom crnom lakiranom kožnom jaknom i malom crnom tašnom, što je ovom izdanju dalo na opuštenosti.

Objava je prikupila više od osam hiljada lajkova u rekordnom roku, a pohvale su se samo nizale u komentarima. Pratioci, jednostavno, nisu mogli da sakriju oduševljenje.

Čak je i njena sestra Sloboda Mićalović ostavila komentar kao emotikon vatre, a koleginica Nataša Ninković ostavila je srca.

Screenshot Instagram Story/@hipokampelefentokamela

 

Kao da haljina Dragane Mićalović nije izazvala dovoljno reakcija, pa je glumica kratkim ali upečatljivim opisom dodatno rasplamsala radoznalost pratilaca.

Pročitajte Iznenadni krah ljubavi Dragane Mićalović mnoge je zatekao, izgledali su tako zaljubljeno i srećno

- U svetlost se najlakše veruje noću – citat Oskara Vajlda i kratak ali upečatljiv opis slike, samo je dodatno rasplamsao misteriju i privukao pažnju Draganinih pratilaca i svih ljubitelja mode.

Komentari. (0)

Loading