Nataša Ninković

Nataša Ninković pokazala savršen modni izbor za odlazak u pozorište, idealno za žene preko 50

Autor:

11.10.2024 17:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svakoj ženi treba torba Nataše Ninković



Glumica Nataša Ninković zablistala je na premijeri predstave "Udovica živog čoveka" u Zvezdara teatru, kada je izvanrednim modnim izborom izazvala oduševljenje prisutnih. Torba Nataše Ninković bila je detalj koji su koleginice prvo uočile. 

Inače, predstava "Udovica živog čoveka", u režiji i po tekstu Dušana Kovačevića, premijerno je izvedena na sceni "Bata Stojković". Publika je imala priliku da uživa u "crnoj komediji" koja kroz humor prikazuje tešku temu porodičnog nasilja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nataša Ninković i ovom prilikom ostala je verna klasičom stilu koji nikada ne izlazi iz mode, a odlučila se za eleganciju. Crne pantalone i klasični crni sako upotpunila je bež mantilom, koji je hit ove sezone.

Odraz luksuza u savršeno elegantnoj kombinaciji bila je torba Nataše Ninković, vrednosti do 3.000 evra. Zlatne minđuše neobičnog oblika dodatno su istakle harizmu i markantnost glumice.

Pročitajte Na moru se ništa ne može sakriti - ovako zaista izgleda lice Nataše Ninković u 52. godini (foto)

Poznata po tome da stil ne meri novcem, što je do sada bezbroj puta i potvrdila, glumica se odlučila da elegantnu kombinaciju dopuni jednim skupim komadom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Torba Nataše Ninković je savršen aksesoar uz duge zvonaste pantalone i mantil koji je izabrala.

S pravim izborom i po povoljnijim cenama i vi možete priuštiti sebi izdanje slično ovom koje je glumica ponela na premijeri u Zvezdara teatru.

Pročitajte Emocije ne znaju za prepreke i godine, ljubavna priča Nataše Ninković je kao iz bajke, ovo je njen muž

Ovako stilizovana, Nataša Ninković je savršen primer kako i žene preko pedeset godina mogu izgledati moderno i sofisticirano u svakoj prilici. Prirodan izgled, neutralne boje i eto sklada koji će vas istaći.

Komentari. (1)

Loading
Olivera

12.10.2024 16:54

Bravo Nataša !Svakoga dana dok idem Balkanskom ulicom na posao razmišljam …kako je dobro biti Ti!