Ceca Ražnatović

Ceco, kakve farmerke?! Nesvakidašnji model, nema ko se nije okrenuo

Autor:

22.10.2024 17:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca u bermudama došla na snimanje emisije



Snimanja nove sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” u punom su jeku, a svako pojavljivanje članova žirija izaziva veliko interesovanje javnosti. Kao i obično, Svetlana Ražnatović privukla je najviše pažnje.

Ceca u bermudama ostavila je bez daha sve prisutne, jer do sada nismo imali priliku da popularnu pevačicu vidimo u ovakvom izdanju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznata po tome da uvek izgleda glamurozno, pevačica se pojavila u kombinaciji koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ovog puta uparila je elegantan krem sako i korset sa teksas-bermudama dužine ispod kolena. 

Pročitajte Novine u Zvezdama Granda - U Cecinu fotelju seda ona, a Snežanu Đurišić zamenio kolega

Iako mnogi ne bi rizikovali s ovakvim modnim izborom, Ceca u bermudama sija podjednako kao da nosi neku od glamuroznih toaleta. 

Ovu kombinaciju pevačica je dopunila visokim potpeticama, a zaokružila torbicom čija se vrednost meri hiljadama evra. Ceca je kosu podigla u elegantnu punđu, a velike naočare za sunce dale su joj na misterioznosti i sofisticiranosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je Ceca u bermudama došla na snimanje, njena kompletna pojava izazvala je oduševljenje i pobrala krupne poene kod modnih kritičara.

Pročitajte Ceca plače od sreće - Ovo je poseban dan u mom životu

Ceca je još jednom pokazala da samouverenost utiče na ukupni dojam o stilu, dokazujući da može da iznese svaki trend i da sopstveni pečat glamuroznim, ali i svakodnevnim odevnim izborima.

Komentari. (0)

Loading