En Heč

Poslednja želja preminule glumice

Autor:

16.08.2022 19:00

Foto:

Foto:

Film o životu En Heč: koje slavne glumice će imati priliku da je ožive na filmskom platnu



Film o životu En Heč: slavna glumica je sedam meseci pre njene iznenadne smrti govorila o koleginicama za koje bi želela da je glume na velikom platnu u filmu koji govori o njenom životu. Pa, je tako preminula glumica u podkastu sa Dejvidom Jontefom podelila da je već imala priliku da razmisli o tome koga bi želela da vidi kako glumi nju iz mlađih dana i da su njen izbor glumica i pevačica Majli Sajrus, kao i glumica Kristin Bel, čiji je sadržaj snimljen u januaru, a biće objavljen u utorak. Nastavlajući da je ona verovala ovim glumicama i njihovoj sposopbnosti da prikažu njen himor, ali i da pokažu i ukažu na njen životni put i sve kroz šta je ona prošla. Glumica je u istom intervjuu rekla da njih dve dele sposobnost da se suoče sa svetom na način na koji je ona želela, na koji bi želela da misli da jeste i kako bi volela da bude predstavljena.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

 Poznata glumica je svoju dugu glumačku karijeru započela kao tinejdžerka sa ulogom u sapunici "Drugi svet" u kojoj je glumila dvostruku ulogu blizance Viki Hadson i Marli Lav, koja joj je donela nagradu Emi za najbolju mlađu glumicu u dramskoj seriji 1991. godine. Na pitanje šta je glumicu privuklo kod Majli Sajrus, En Heč je odgovorila da je to njena sposobnost da iznese ulogu, da se umetnički izrazi, da ima hrabrosti da uradi to, rekavši da ju je gledala u Diznijevoj seriji "Hana Montana". Zatim je pohvalila mlađu koleginicu, opisujući i diveći se načinu na koji ona radi svoj posao, hrabrosti sa kojom peva, način na koji se kreće, njen glas i saosećanje koje ima prema svima, njenu sposobnost da izađe sama na scenu i otpeva  pesmu bez instrumenata. Na taj način je ona videla čistog umetnika koji je u simbiozi sa svetom i da je zbog toga odabrala Majli, kao i da misli da je ona sjajna glumica.

Kada je glumica Kristin Bel u pitanju, ona i En Heč su glumile zajedno u televizijskom ostvarenju "Grejsin izbor" 2004. godine, koja joj je ujedno dala nominaciju za drgu Emi nagradu, a u filmu "Lifetime" igrale su majku i ćerku. Glumicu En Heč je oduševila njena sposobnost da ispriča priču i da to uradi kroz radost, svojom ličnošću, šarmom i humorom, rekavši da vidi dosta nje u mlađoj koleginici. I da nije bila greška što je ona glumila njenu majku, pa tako želi da ona glumi nju.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Poznata glumica je preminula 12. avgusta u 53. godini, nakon teških povreda koje je zadobila u saobraćnoj nesreći koja se desila 5. avgusta, kada je kolima udarila u naseljenju kuću u Los Anđelesu, prouzrokujući požar. Policija je utvrdila je da je glumica u trenutku nesreće bila pod dejstvom kokaina, ali dalja istraga je odbačena. Kako je njen predstavnik za javnost izjavio, ona je prilikom nesreće pretpela tešku povredu mozga, značajnu povredu pluća koja je zahtevala mehaničku ventilaciju i opekotine koje su zahtevale hiruršku intervenciju. Glumica je usled ozbiljnih povreda i teškog zdravstvenog stanja pala u komu i nikada nije došla svesti. U nedelju se poklopila sa davaocem organa i skinuta je sa aparata za održavanje u životu.

Instagram screenshot @anneheche

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading