Vesna de Vinča

Vesna de Vinča kakvu nikada pre niste videli: Ako upadnem u vodu, samo nastavim dalje

Autor:

05.10.2024 16:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Spretna poput mačke, Vesna de Vinča ulazi na brod



Organizatorka izbora za Mis Srbije, novinarka, pisac, televizijski autor i filmski producent oduševila je pratioce na Instagramu kada je objavila video snimak na kom se vidi kako Vesna de Vinča ulazi na brod.

U lepršavoj crnoj haljini i ravnim sandalama, Vesna je pokazala zavidnu spretnost i odličnu koordinaciju pokreta, nalik onoj koja ide uz gimnastičarke, a pratioci su je zbog toga nazvali "žena zmaj". 

L.L./ATAImages

 

Podsećamo, Vesna de Vinča ulazi na brod sigurno ko u svoju kuću jer novinarka je gotovo dvadeset godina za dom imala jedan brod.

Lakom penjanju na ogradu broda prethodilo je pažljivo odlaganje torbe, kako bi De Vinča izbegla da njene dragocenosti završe u vodi.

– Ako upadnem u vodu, samo se okupam i nastavim dalje – izjavila je Vesna kroz smeh, aludirajući na brojne izazove s kojima se susreće prilikom ulaska na brod, posebno kada je brod odvojen od stepenica. 

Pročitajte Vesna de Vinča je ostala bez krova nad glavom i utehu pronašla ovde

Vesna je napomenula da joj ni spuštanje niz Olimp po mrklom mraku nije predstavljalo problem, pa je ovaj podvig za nju "pesma" u poređenju s onakvom avanturom, koja je od nje iziskivala neuporedivo više spretnosti. 

Pročitajte Vesna de Vinča gladovala 42 dana, izgubila dvocifren broj kilograma pa pokazala kako izgleda

Pratioci nisu posumnjali u njene tvrdnje, jer kada su videli sa koliko spretnosti i rutine Vesna de Vinča ulazi na brod, bilo je sigurno da je to za nju, ništa drugo do, mačji kašalj.

Komentari. (0)

Loading