Kasandra je u Beogradu, spremna da se pridruži ekipi popularne serije: Srećna sam, veoma sam uzbuđena...

Autor:

23.09.2024 14:00

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kasandra stigla u Beograd i jedva čeka da se pridruži ekipi hit serije



Prešla je pola sveta da bi se ponovo našla među Srbima. Koraima Tores, čuvena Kasandra, sinoć je iz Bogote, preko Pariza, sletela na aerodrom “Nikola Tesla”, gde ju je dočekala armija fotografa.

Verovatno ni sama glumica nije očekivala toliku medijsku pažnju već po izlasku iz aviona. Vest da je Kasandra stigla u Beograd odjeknula je regionom, a to svakako nije bez razloga.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Dobar deo devedesetih, onaj pozitivniji deo, ovde kod nas protekao je u znaku zvezde latinoameričke sapunice, koja je 1997. godine posetila Srbiju.

Njen dolazak tada je pratila euforija za "Ginisa". Zatečena ljubavlju kojom su je fanovi obasuli, otkrila je da nikad i nigde nije bila tako dočekana. I da bi volela opet da dođe.

Pročitajte Kasandra danas ponovo među Srbima, da li ćete je prepoznati? Evo kako sada izgleda popularna glumica

Želja, njena, ali i svih koji su nekada pomno pratili zbivanja u popularnoj telenoveli, ispunila se 27 godina kasnije. Ponovo je Kasandra stigla u Beograd, ovog puta kao specijalna gošća hit serije “Igra sudbine”.

"Srećna sam, veoma sam uzbuđena...", uspela je da izgovori na aerodromu. U Srbiji će se zadržati tri dana, a svaki minut njenog boravka pažljivo je isplaniran.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog hotela. Želi da obiđe znamenitosti Beograda koje nije videla prilikom prethodnog boravka - otkrio je medijima dobro obavešteni izvor.

Pročitajte Preminula glumica iz serije Kasandra, obožavali ste je (foto)

- Mi smo učinili sve da se ona oseća kao zvezda, jer to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije - rekao je za "Blic" producent "Igre sudbine" Nikola Burovac.

A kakvu ulogu će kolumbijska glumica imati u jednoj od najgledanijih domaćih serija, za sada je - tajna.

Komentari. (0)

Loading