Nada Macura

Nada Macura bez dlake na jeziku: Da sam se bogato udala, danas bih živela kao kraljica

Autor:

29.09.2024 11:05

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Doktorka Nada Macura o ljubavi govori sa žarom i ne krije da ima udvarače



Jedna od najpoznatijih doktorki u Srbiji, Nada Macura, otvoreno je progovorila o svom privatnom životu. Poseban akcenat stavila je na svoju prošlost i odluke vezane za emotivne partnere i brak. 

Nada Macura o ljubavi kaže, da iako materijalne stvari nikada nisu bile njen prioritet, sada žali što se nije bogato udala. 

R.Z./ATAImages

 

Doktorka je objasnila kako je u mladosti uvek birala lepog, atraktivnog muškarca, što je na kraju dovelo do toga da plati visoku cenu u svom braku.

U mladosti mi je bilo važnije da je muškarac lep i doteran. Izabrala sam muža koji je stalno govorio o materijalnim stvarima; o jahtama, skupim automobilima i luksuznom životu koji mene tada nije interesovao – iskreno je priznala Macura, i dodala:

- Sad, kad bolje razmislim, možda sam trebala da tražim nekog pametnijeg i bogatijeg. Možda bih posle razvoda uživala u bogatstvu, nekoj raskošnoj kući na moru.

Pročitajte: Salata Nade Macure jača imunitet, reguliše telesnu težinu i čuva mladolikost

Iako sada drugačije sagledava prošlost, Nada Macura o ljubavi nije prestala da razmišlja kao o zaista mogućoj lirskoj priči dva bića. 

Uprkos neuspehu u braku, ona i dalje privlači pažnju obožavalaca, pogotovo na društvenim mrežama.

R.Z./ATAImages

 

- Imam dosta obožavalaca na Instagramu. Njihova pažnja prija, ali sve to doživljavam kao razonodu, a ne stvarnost. Društvene mreže imaju svoju svrhu, ali ljubav u stvarnom životu je nešto drugo - zaključuje ona.

Pročitajte: Osvojio je tri decenije mlađu - dok mu neki zavide, drugi mu se dive, a ona pored njega blista

Bez obzira na propuštene prilike, Nada Macura o ljubavi govori sa optimizmom i velikom voljom. Ostaje vedra i optimistična, verujući da je svaka odluka bila potreban deo njenog puta.

Komentari. (0)

Loading