Kejt i Vilijam

Obrt: Kejt i Vilijam u nikad gorim odnosima, za sve su krivi njeni roditelji

Autor:

11.05.2024 14:00

Foto: Photo by Andrew Milligan - Pool/Getty Images

Foto: Photo by Andrew Milligan - Pool/Getty Images

Roditelji Kejt Midlton su u velikim finansijskim problemima



Svetski mediji odavno spekulišu da između princa Vilijama i Kejt Midlton stvari ne funkcionišu kako bi trebalo, a tome u prilog govore i poslednji potezi kraljevske porodice kada je reč o njenoj operaciji i bolesti.

I dok se celi svet pita šta se zaista događa sa princezom, priča se da su se napetosti između kraljevskog para pojavile još pre njene operacije, a za sve su krivi roditelji Kejt Midlton.

Photo by Leon Neal/Getty Images

 

Naime, nije tajna da oni imaju finansijske poteškoće već nekoliko meseci, a sada su isplivali novi detalji za koje se navodi da su glavni problem vojvodskog para.

Tvrdi se da je kralj Čarls frustriran finansijskim problemima Kerol i Majkla, koji su navukli svojevrsne PR probleme kraljevskoj porodici s obzirom na Kejtinu buduću ulogu kraljice.

Roditelji Kejt Midlton ćerki su ovih dana najveća podrška

Izvori tvrde da su finansijski problemi Midltonovih, pogoršani pandemijom COVID-19, doveli do dugova u iznosu od 3,2 miliona dolara i odustajanja od posla s potrepštinama za zabave.

- Kralj Čarls bio je ogorčen zbog ove finansijske katastrofe i katastrofe u odnosima s javnošću koja ostavlja mrlju na licu monarhije jer je Kejt buduća kraljica - tvrdi izvor.

Pročitajte Majčino srce u stanju je da izdrži i najgore - Oglasila se Kejt Midlton, za Šarlot će sve učiniti

Loše finansijsko stanje Midltonovih navodno je izazvalo razdor između princa Vilijama i Kejt, koji mnogo pre njene bolesti nisu funkcionisali kao prethodnih godina.

Uprkos naporima Kensingtonske palate da ublaži posledice svih loših PR poteza ove godine, svakog dana mediji objavljuju nova otkrića koja prete da okaljaju reputaciju kraljevske porodice.

Photo by Andrew Milligan - WPA Pool/Getty Images

 

Šta je od svega ovoga istina ne znamo, ali jedno je sigurno, roditelji Kejt Midlton ovih dana najviše brinu za zdravlje njihove mezimice, dok su finansijske probleme ostavili po strani. 

Komentari. (0)

Loading