Aco i Biljana

Aco i Biljana Pejović prvi put u javnosti nakon spekulacija o razvodu (foto)

Autor:

20.05.2024 19:12

Foto: A.H.ata images

Foto: A.H.ata images

Novi album Aca Pejovića ugledao svetlost dana, na promociji sve oči bile su uprte u suprugu Biljanu



Novi album Aca Pejovića pod nazivom "Hotel tuge" danas je premijerno predstavljen publici.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ispred elitnog beogradskog hotela pevač se pojavio u pratnji supruge Biljane koja je prethodnih nedelja bila glavna tema u medijima. 

Pročitajte U jeku priča o neverstvu Aco Pejović poručuje - Došlo vreme da se srca rastanu

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, Aco i Biljana našli su se  pod budnim okom javnosti nakon što je priča o pevačevom navodnom neverstvu dospela u medije. 

Zluradi komentari nisu uspeli da poljuljaju njihov odnos pun ljubavi, a fotografije sa promocije novog albuma na kojima razmenjuju nežnosti stavile su tačku na priče koje kolaju gradom. 

- Moj brak je na mnogo jakim temeljima da ga ne može atomska bomba srušti. Tako da to rekla-kazala... Kerovi laju, karavni prolaze... Kerova je bilo i biće - kratko je poručio pevač. 

Novi album Aca Pejovića se na prvo slušanje dopao publici koja pomno prati svaki njegov korak. Komplimenti na račun novih pesama, ali i na račun skladnog odnosa ovog bračnog partnera nisu izostali. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Podsećanja radi, Aco Pejović prvi nastup imao je u jednoj beogradskoj piceriji, a album prvenac izašao je tek 2000. godine. 

Pre više od tri decenije upoznao je Biljanu koja mu je podarila tri prelepe ćerke na koje je neizmerno ponosan.

Skladna porodica slavnom pevaču je oduvek bila najveći oslonac i podrška, a ove tri dame zajedno su se pojavile i na njegovom velikom koncertu na Tašmajdanu. 

Komentari. (0)

Loading