Kraljica Kamila

Dok se Kejt bori sa opakom bolešću, kraljica Kamila uživa u društvu Vilijamove navodne ljubavnice, komentari ne prestaju (video)

Autor:

27.05.2024 09:59

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Postupak kraljice Kamile našao se na meti osuda



Kako teče oporavak Kejt Midlton i da li će se uskoro vratiti kraljevskim dužnostima ceo svet želi da zna, pa se svaki korak članova kraljevske porodice pomno prati. Ovoga puta, pažnju javnosti privukao je nesvakidašnji postupak kraljice Kamile

Chris Jackson/Getty Images

 

Naime, dok se Kejt bori sa opakom bolešću kraljica Kamila viđena je u društvu žene za koju se već neko vreme spekuliše da je navodna ljubavnica princa Vilijama.

Pročitajte Ne, nikako! Princ Vilijam prekršio strogo pravilo, Kejt na to nije ni pomišljala (foto)

Sara Rouz Čamli i kraljica izgledale su veoma prisno, a viđene su u Badminton hausu u Glosterširu, gde je markiza od Čamlija sa suprugom prisustvovala službi posvećenja Ordenu Britanske imperije, prenosi Yahoo.

Ovo blisko prijateljsto i prisni razgovori izazvali su znatiželju prisutnih, a postupak kraljice Kamile mnogi su osudili, dok su se ironični komentari nizali jedan za drugim.

„Ovo tako podseća na situaciju sa Čarlsom i Dajanom”, „Ako je ovaj trač zaista istinit, pitam se šta Vilijam vidi u Rouz Hanberi. To je kao da poredite jabuke sa kruškama”, „Kamila i Rouz se razumeju jer su iste” bili su samo neki od komentara.

Iako je postupak kraljice Kamile pokrenuo lavinu negativnih komentara, prijatelj porodice Čamli je za Dejli Bist istakao da između markize od Čamlija i Kejt Midlton nema „zle krvi”.

On je dodao i to da su ove porodice drevni saveznici krune i da se Rouz našla princezi nakon što joj je dijagnostikovan rak. 

Komentari. (0)

Loading