Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović ovo ne može da oprosti partneru, oštro poručila: Ne volim kad mi rade iza leđa

Autor:

27.05.2024 14:15

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Reči Cece Ražnatović dugo će se prepričavati



Jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, a reči Cece Ražnatović podigle su prašinu u javnosti. 

Ivica Veselinov/ATA Images

 

Tokom gostovanja u emisiji „Ako progovorim” pevačica je, između ostalog, govorila na temu partnerskih odnosa, a reči Cece Ražnatović i sada se prepričavaju.

Pročitajte Bez filtera i fotošopa - Ovako Ceca Ražnatović zaista izgleda u kupaćem kostimu (foto)

- Meni se nikad nije desilo da prevarim svog partnera. Nikoga nikada nisam prevarila. Ne bih ni oprostila prevaru, bolje da ode sam.

Ja prvo raščistim šta imam, pošteno pogledam u oči. Isto takav odnos tražim i da neko ima prema meni. Ako išta mrzim to je da mi neko radi iza leđa, jer ja nikada nikome ne radim to. 

Kaži, bre, šta god da je, preživeću - jasno je poručila Ceca.

 

 

Iskrene reči Cece Ražnatović naišle su na pohvalne komentare, a mnogobrojni fanovi su i ovoga puta podržali muzičku zvezdu i poručili joj da uvek ostane dosledna sebi i svojim kriterijumima. 

Podsećanja radi, nakon što se pre više od dve godine rastala sa beogradskim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem Ceca nijednog muškarca nije predstavila javnosti. 

Pročitajte Ovu baladu Ceca je posvetila Veljku i Anastasiji, nikad je nije otpevala uživo

O emotivnom statusu retko govori u javnosti, ali je nedavno otkrila kakav muškarac bi mogao da osvoji njeno srce. 

- Ljubav je za mene kompromis, poštovanje i uvažavanje. Partneri treba da se pronađu, budu zreli i jasno znaju šta žele jedno od drugog. 

Ljubav je dvosmerna ulica, dobićete onoliko koliko dajete. Na kraju, važna je i hemija, mora da postoji i privlačnost - otkrila je Ceca.

Komentari. (0)

Loading