Miloš Biković

Posle 4 meseca očinstva Miloš Biković otkrio kako se vaspitavaju deca

Autor:

31.05.2024 11:15

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Savet Miloša Bikovića će mnogi primeniti



Otkako se ostvario u ulozi oca, vaspitanje dece smatra najvažnijim zadatkom svakog roditelja, a savet Miloša Bikovića će mnogi primeniti. 

Luka Šarac

 

Naime, Fondacija „Miloš Biković”, koja ima za cilj da pomaže mladima, predstavljena je javnosti, a tom prilikom glumac se osvrnuo i na vaspitanje dece u Srbiji. 

Savet Miloša Bikovića zlata je vredan, a mnogi roditelji će ga razumeti i primenjivati u budućnosti. 

- Svaka generacija je govorila za sledeću generaciju: „Jao, ova omladina danas ništa ne valja”. Ja u to ne verujem. 

Verujem da smo mi ti koji su odgovorni za to. I da ako mi kažemo da omladina ne valja, za to je odgovorna prethodna generacija ili dve. 

Pročitajte Romantična večera po receptu Miloša Bikovića, Ivana je prava srećnica (video)

Tako da mi treba da uradimo ono najbolje, a to je da im damo mogućnost da oni ostvare svoj pun potencijal i da rašire svoja krila. 

I mislim da su mladi, uspešni i talentovani ljudi naše najveće bogatstvo koje mi imamo u našem društvu i zato sam želeo da usmerim ovu fondaciju i na njih i da im pomognem, da im uštedim vreme. 

Da u njihovoj struci, u onome čime se oni bave, da im da mogućnost i da ih povežem.

Da budemo neka vrsta katalizatora, da oni što pre stignu do onog mesta na kom žele da budu kada je u pitanju njihova karijera i njihov životni put - poručio je glumac. 

Instagram/bikovic

 

Podsećamo, Miloš Biković i njegova izabranica Ivana Malić su početkom januara postali roditelji.

Iako su mnogi očekivali da će se dečak zvati Stefan, budući da je rođen na veliki praznik Svetog Stefana, ponosni roditelji su sinu dali ime Vasilije

Ovo prelepo ime ima i veoma moćno značenje.

Potiče od grčke reči „basileios“ (Βασίλειος), što znači „carski“, „kraljevski“, a ujedno predstavlja varijantu engleskog imena Basil, koje označava biljku bosiljak.

Komentari. (0)

Loading