Tanja Savić

Reči Tanje Savić bole: To me je upropastilo

Autor:

31.05.2024 15:15

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Nova pesma Tanje Savić uskoro će ugledati svetlost dana



Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica kročila je davne 2004. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju „Zvezde Granda".

Pažnju širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa, tako i interesantnom pojavom, a nova pesma Tanje Savić s nestrpljenjem se očekuje. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sudeći po najnovijoj objavi na Instagramu, čekanju je došao kraj, a nova pesma Tanje Savić će uskoro biti premijerno predstavljena publici. 

Pročitajte Tanja Savić progovorila o trudnoći - Volela bih da bude devojčica

- Da u Dunav bacim dušu voda bi je pravo tebi odnela, da na rukama ti umrem ne znam kako bih te tuđeg podnela... Može li se Bože, gde iz ove kože?

Na tvojoj koži mastilo, tu slova stoje, nije ime moje, a to me je upropastilo - glase stihovi pesme za koju je Savićeva uradila i spot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAŠA LAZIĆ (@s_lazic)

Pesma Tanje Savić budi emocije, a osim na poslovnom, njoj ruže cvetaju i na privatnom planu.

Već neko vreme muzička zvezda uživa u emotivnoj vezi sa 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Mukijem Bešićem koji se savršeno slaže sa njenim sinovima iz prvog braka - Maksimom i Đorđem.

- Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina.

Ja sam brižna mama, uvek sam i bila. Moji sinovi ga zovu Muki, oni imaju svog oca. On je njihov prijatelj, trudimo se da im ulepšamo život - otkrila je nedavno. 

Komentari. (0)

Loading