Marija Šerifović

Marija Šerifović ogolila dušu, ovo do sada nismo znali o njenom sinu (foto)

Autor:

02.06.2024 18:45

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Objava Marije Šerifović privukla nezapamćenu pažnju, razlog je ovo



Otkako se uz pomoć surogat-majke ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, naša najbolja pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa sinom, a najnovija objava Marije Šerifović posebno se istakla.

Edvin Kalić

 

Neodoljivi Mario na prvi pogled osvojio je srca maminih pratilaca i postao zvezda Instagrama, a najnovija objava Marije Šerifović otkrila nam je nešto što do sada nismo znali. 

Pročitajte Moćno i neobično u isto vreme - Marija Šerifović otkrila kako je njen sin dobio ime (foto)

Uz fotografiju dečaka starog šest meseci, ponosna mama je napisala emotivnu poruku, a njene reči dugo će se prepričavati. 

- Pljeskavice moja, njoko, čvarku, oko moje jedno plavo, drugo zeleno, Hulku i Supermenu, volimo te svi i obožavamo i sve na svetu..

Poludeću od ovih čarapa koje stalno vise - napisala je pevačica i dodala zaljubljeni emotikon.

Instagram

 

Objava Marije Šerifović privukla je nezapamćenu pažnju javnosti, a informacija da njen sin ima jedno plavo, a jedno zeleno oko oduševila je fanove koji smatraju da će dečak izrasti u neodoljivog muškarca. 

Pročitajte Ljubav je bila jača, Marija Šerifović priznaje - Mislila sam da neće prihvatiti mog sina

Inače, boja očiju primarno je određena koncentracijom i preraspodelom melanina, tj. pigmenta.

Usled nepravilnog razvoja irisa oka, izazvanog povredom njegove pigmentacije, šarenice dobijaju različitu količinu melanina (pigmenta), te se usled viška ili manjka melanina u šarenici oka, javlja i različita boja šarenice. Ovo stanje kada osoba ima oči različite boje naziva se heterohromija.

Brojne poznate ličnosti imaju različitu boju očiju, što ih nije sprečilo da ostvare uspeh na polju kojim se bave.

Neki od najpoznatijih su Dejvid Boui, Robert Dauni Mlađi, Mila Kunis, Kejt Bozvort, Olivija Vajld, Aleksandar Makedonski itd.

Komentari. (0)

Loading