Dragana Kosjerina

Drugo po redu venčanje zakazano: Zbog nje se Dragana Kosjerina još uvek nije udala

Autor:

03.06.2024 08:00

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Venčanje Dragane Kosjerine uskoro će se desiti, evo i gde



Jedna od najlepših voditeljki na ovim prostorima Dragana Kosjerina uskoro će izgovoriti sudbonosno "da".

Njeno srce davno je ukrao stomatolog Bojan Perduv, sa kojim je trebalo da se venča pre nekoliko godina, ali venčanje Dragane Kosjerine tada je otkazano.

Jakov Simović/Gloria

 

Njen verenički staž traje od jeseni 2019. godine kada je zaprošena na romantičnom putovanju u Atini.

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu.

Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa dragim ljudima. Pandemija je prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja bračni status je formalnost. 

Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo trenutak kada ćemo svi moći bezbedno da se okupimo i uživamo - otkrila je svojevremeno Dragana za naš magazin.

Pročitajte Začudićete se - Šta je Dragana Kosjerina sve radila od estetskih zahvata?

Venčanje Dragane Kosjerine održaće se 9. juna u jednom elitnom beogradskom hotelu gde će se okupiti porodica, kumovi i prijatelji.

- Tačno je da se Dragana udaje. Svadba će biti u restoranu na vrhu hotela kako bi veselje ostalo u tajnosti. Crkveno venčanje je rezervisano za članove porodica mladenaca i kumove - otkrio je izvor za domaće medije.

Draganina i Bojanova romansa počela je 2018. godine, kada je voditeljka Javnog servisa bila pacijent i izabrala doktora Perduva za svog lekara. Do njega je došla preko zajedničkog prijatelja.

On je odmah pao na njen pogled i glas. Kako je voditeljka jednom prilikom istakla, da su stvoreni jedno za drugo, uvideli su odmah po upoznavanju jer im je prvi razgovor trajao deset sati.

Instagram dragana.kosjerina

 

Suština dobrog odnosa, kako kaže, jeste spremnost da drugu osobu saslušaš i prihvatiš da je njeno mišljenje drugačije.

- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem.

Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo - izjavila je ona svojevremeno za medije.

Komentari. (0)

Loading