Lejdi Gaga

Lejdi Gaga trudna? Stomačić više ne može da sakrije (video)

Autor:

04.06.2024 16:57

Foto: Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Foto: Photo by Arturo Holmes/Getty Images

Haljina Lejdi Gage tesna je za trudnički stomačić, šuška se po medijima



Da je Lejdi Gaga trudna spekuliše se već duže vreme po svetskim kuloarima, a razloga za tako nešto je sve više.

Posebno od prethodnog vikenda kada se popularna pevačica pojavila na venčanju rođene sestre i privukla poglede svih prisutnih, a u prvom planu bila je haljina Lejdi Gage.

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy

 

U Jorku, gde se udavala njena sestra, modna kreatorka Natali Germanota, muzička zvezda pojavila se u kratkoj, crnoj haljini pripijenoj uz telo uz koju je savršeno uklopila bisernu belu ogrlicu, a kosu je skupila u punđu.

Za ruku ju je čvrsto držao dugogodišnji partner Majkl Polanski, što i nije čudno, osim ako malo bolje pogledate Gagu i uvidite stomačić koji se nazirao ispod tesne haljine.

Haljina Lejdi Gage dokaz o blagoslovenom stanju?

Kako piše "The Sun" spekulacije o pevačicinom blagoslovenom stanju počele su nešto ranije ove godine, jer se ona nije pojavljivala u javnosti do pre nekoliko dana kada je prisustvovala premijeri HBO dokumentarca "Gaga Chromatica Ball".

I tada je haljina Lejdi Gage, tačnije ekscentrični stajling koji je muzička zvezda izabrala za ovu priliku bio u prvom planu.

Neobična bela kreacija prepuna neobičnih i rogobatnih detalja, koji su dizajnirani tako da posebno obgrljuju predeo oko stomaka i struka, ipak nije uspela da prekrije baš sve ono što je Gaga možda htela.

Već tada su mnogi pomislili da je Lejdi Gaga trudna, a u prilog tome govori i dijamantski prsten na njenoj ruci koji je zasijao.

Pročitajte Osmeh na licu i čvrst stisak ruke - Lejdi Gaga se pomirila sa Majklom Polanskim (foto)

Podsećanja radi, pevačica i njen izabranik zajedno su četiri godine, a kako je i sama isticala Majkl je čovek sa kojim želi da zasnuje porodicu.

Lejdi Gaga još uvek se nije oglasila po ovom pitanju, te spekulacije o trudnoći ostaju nepotvrđene. 

Komentari. (0)

Loading