Gala Videnović

Bila je najlepša glumica na Balkanu: Evo kako Gala Videnović izgleda danas (foto)

Autor:

07.06.2024 08:00

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Gala Videnović danas izgleda ovako, da li se mnogo promenila?



Jedna od najlepših glumica na ovim prostorima Gala Videnović osamdesetih godina mamila je uzdahe gde god se pojavi.

Prelepa plavuša osvojila je srca gledalaca prilikom emitovanja čuvene "Žikine dinastije" gde je igrala devojku lika koga je tumačio Nikola Kojo.

Youtube Screenshot

 

Nakon toga gledali smo je u kultnom filmu "Bal na vodi", "Moj tata na određeno vreme", "Moljac", "Jagode" i "Šta se zgodi kad se ljubav rodi".

Lepa plavuša jedno vreme živela je u Americi gde je počela da gradi internacionalnu karijeru, ali planove o svetskoj slavi prekinuo je najlepši dar.

- Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno.

Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda "Dipeš mod". U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije.

Pročitajte Gala Videnović - Joga me je naučila da govorim, mislim i radim iz srca

- Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu - rekla je glumica svojevremeno za "Nedeljnik".

Nataša iz "Žikine dinastije" dugo nije snimala, da bi se pre nekoliko godina vratila sa ulogom u seriji "Pet" kada smo imali prilike da vidimo kako Gala Videnović izgleda danas.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon toga nedavno se ponovo pojavila na malim ekranima u seriji "Zakopane tajne", gde je još jednom šarmirala gledaoce.

Gala Videnović se danas nije mnogo promenila. Plava kosa i dalje joj je zaštitni znak, a na račun prodornih zelenih očiju i dalje dobija mnogo komplimenata.

Komentari. (0)

Loading