Ana Nadeždić

Krivila je majku što joj je oduzela oca, završila fakultet i odselila se iz Srbije: Upoznajte Anu, ćerku Ruške Jakić

Autor:

08.06.2024 13:05

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Ćerka Ruške Jakić prava je lepotica, fotografije govore više od reči



Voditeljka i autorka emisije "Ljubav i moda" Ruška Jakić iza sebe ima tri braka, međutim, samo jednom se ostvarila u ulozi majke. 

Naime, ćerka Ruške Jakić i arhitekte Radosava Nadeždića se ne pojavljuje često u javnosti, a zahvaljujući retkim porodičnim fotografijama uverili smo se da je lepa Ana majčina kopija.

Luka Šarac

 

Biološki otac napustio ju je kada je imala samo tri meseca, pa je Ana odrastala uz svoju majku i njenog drugog muža – muzičara Voju Milinu, koji ju je gledao kao rođenu ćerku. 

Veliko razočaranje Ana je doživela nakon što je njena majka saznala da je Voja vara. Ubrzo je usledio razvod, o čemu je ćerka Ruške Jakić govorila u javnosti. 

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac.

Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku, kada je saznala da on ima ljubavnicu. 

Pročitajte Žene, ovo će vam se dopasti! Ruška Jakić - Kad sam saznala da me muž vara, skuvala sam mu kafu i dala...

Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan.

Na majčino insistiranje, ćerka Ruške Jakić je biološkog oca upoznala kada je napunila 18. godina. Susret nije protekao slavno, zbog čega je odlučila da sa njim prekine svaku komunikaciju.

- Nesvesno sam joj zamerala i krivila je što mi je oduzela oca. Trebalo mi je mnogo vremena da prihvatim da sam i sama imala ulogu u tome što se on i ja nismo viđali. 

Tata i ja smo uspostavili kontakt, videli smo se nekoliko puta, ali sam ubrzo odlučila da prekinemo komunikaciju.

Tokom jednog razgovora, u besu sam mu rekla: “Gde si bio sve ove godine? Ne želim više da te vidim!” Narednih 15 godina između nas je bio muk - priznaje ćerka Ruške Jakić.

Luka Šarac

 

Ćerka Ruške Jakić samostalna je i lepo vaspitana žena. Sa suprugom Andreom i sinom Lukom godinama živi u Italiji, gde ima firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge.

- Živim sama, ali nisam usamljena. Meni je svaki dan divan. Kada mi je Ana sa 17 godina saopštila da uči italijanski i da želi da studira u Italiji, prihvatila sam njenu odluku i dala sve od sebe da u tome uspe.

Odlučila je da sa porodicom život nastavi tamo i dobila je moju apsolutnu podršku. Ceo život samo sam želela da bude srećna, ništa joj nisam branila, niti sam se mešala u odluke koje je donosila.

Pročitajte Ljubav koja se pamti - Ovaj poznati voditelj bio je prvi muž Ruške Jakić, ludo su se voleli (foto)

U toj svojoj ljubavi i želji da je zaštitim od svega nisam shvatila da je tim odlaskom na fakultet zapravo bežala od sopstvenih emocija, od patnje za ocem.

U periodu dok je studirala ostala sam i bez oca i bez majke, razvela sam se i oprostila od kućnog ljubimca koga sam 13 godina volela kao dete.

Istovremeno izgubila sam i posao. Rečju, osetila sam da sam dotakla dno.

Došla sam kući, istuširala se, skuvala ogromnu šolju kafe i rekla: “Ruška, postoje samo dve mogućnosti - jedna je da propadneš, a druga da ustaneš, otreseš sa sebe prašinu i kreneš dalje” - otkrila je voditeljka svojevremeno za HELLO!.

Komentari. (0)

Loading