Atina i Nika

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića slave rođendan, evo šta je Nika imala da poruči i gde trenutno uživaju

Autor:

07.09.2024 17:05

Foto: Foto: Miloš Miletić

Foto: Foto: Miloš Miletić

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića slave rođendan



Danas je najlepši dan u (još uvek zajedničkom) domu popularne pevačice i fudbalskog menadžera. Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića slave rođendan, odnosno rođendane – Atina puni 16 godina, njena mlađa sestra Nika 15.

Sedmi septembar bez sumnje je najvažniji dan u porodici. Bez obzira na međusobne nesuglasice, i Jelena i Duško nastoje da svojim devojčicama obezbede odrastanje bez pritisaka koje nosi etiketa „deca poznatih“.

Privatna Arhiva

 

Prve čestitke stigle su od tate. Duško je u Instagram storiju objavio fotografije svoje dece, uz broj godina koje danas pune.

Pročitajte Nika Tošić otkrila kako protiču prvi dani u srednjoj školi, a iskustvo je, bar za sada, ovakvo

Obe su, inače, veoma skromne i lepo vaspitane, a Nika je i prava zvezda na TikToku. Danas se pratiocima obratila uživo iz Pariza, gde je trenutno i Atina.

@frnotnika

Atina i ja smo rodjene na isti dan ali godina dana razlike 🥹

♬ original sound - Nika

„Punim 15 godina, i baš sam srećna. Rođena sam 7. septembra, dakle kad počne škola. Svake godine idem negde na put, pa me to spasi da ne idem u školu. Ali, pošto je sada vikend, ne izostajem sa časova“, objasnila je Nika dok se šminkala, otkrivši i da se sprema za jedno posebno mesto.

Pročitajte JK je danas zaboravila na porodične probleme, pogledajte od koga je dobila najlepšu rođendansku čestitku

„Idemo u Diznilend. Jako mi je drago. Ako neko kaže da sam velika za to – boli me uvo. Bila sam u Diznilendu pre tačno 10 godina. Samo me nervira što u Parizu pada kiša. Uvek pada kad ja dođem“.

Komentari. (0)

Loading