Željko Joksimović

Scenu prepustila drugima, a dečka koleginici: Ova pevačica je bivša devojka Željka Joksimovića

Autor:

07.06.2024 14:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bivša devojka Željka Joksimovića bila je pevačica raskošnog glasa



Pre nego što je uplovio u bračnu zajednicu sa Jovanom, devojka Željka Joksimovića bila je pevačica raskošnog glasa i iskonske lepote. 

Ata Images

 

Bivša devojka Željka Joksimovića, Svetlana Ceca Slavković, sredinom devedesetih važila je za jednu od najtraženijih pevačica.

Dvoje talentovanih muzičara upoznali su se i zbližili kroz posao. Ceca je Željku, koji je već tada pokazivao da će postati velika zvezda, pevala prateće vokale, a s vremenom se među njima rodila i ljubav.

Iako nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, bila je javna tajna da se zabavljaju, a kolege i novinari često su ih viđali zajedno na festivalima koji su se u to vreme redovno održavali. 

Pročitajte Dugo se nagađalo, a sada je i zvanično - Željko Joksimović se jedne stvari zauvek odrekao

Bivša devojka Željka Joksimovića se na vrhuncu slave povukla sa javne scene iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru. 

Posle dva albuma mikrofon je prepustila drugima, a Željka koleginici Leontini Vukomanović sa kojom je pevač otpočeo vezu nedugo nakon raskida. 

Ipak, ni ta ljubav nije potrajala, a pevač je sreću pronašao pored Jovane kojoj se, posle bajkovitog venčanja na Maldivima, na večnu ljubav zarekao u beogradskoj Crkvi svetog Aleksandra Nevskog.

U braku su dobili troje dece - sina Kostu, kao i bliznakinje Anu i Srnu

Komentari. (0)

Loading