Snežana Stojković

Snežana Stojković osvojila je Piksija pre tri decenije, danas, sa 58 godina, njeno lice otkriva sve

Autor:

19.06.2024 16:07

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Supruga Dragana Stojkovića Piksija u 58. godini izgleda ovako



Supruga Dragana Stojkovića oduvek je bila interesantna medijima.

Snežana Stojković je srce fudbalskog trenera osvojila pre trideset godina i od tada su u skladnom braku.

Antonio Ahel/ Ata Images

 

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam.

Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - izjavila je supruga Dragana Stojkovića Piksija za magazin „Story” svojevremeno.

Pročitajte Stravične vesti iz Nemačke, Piksi u šoku - Za njega je prvenstvo završeno, Orlovi u suzama

U braku dugom tri decenije par je dobio sina Marka i ćerke Anju i Andreu, koje su udate za fudbalere. Iako je rodila troje dece i sada već ima titulu bake, Snežana i dalje ima liniju na kojoj joj mnoge dame mogu pozavideti.

Supruga Dragana Stojkovića Piksija i te kako brine o svom izgledu i redovna je u salonima lepote, što se vidi pri pogledu na najnovije fotografije.

Snežana i dalje ima blistav ten i lice bez bora, pa su mnogi iznenađeni kada čuju da ima 58 godina.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Snežana je najveća podrška proslavljenom sportisti i uz njega je i na Evropskom prvenstvu. Piksijeva žena uslikana je na tribinama u društvu njihove ćerke Anje i sina Marka koji su zdušno navijali za naše „orlove”.

Piksi i „orlovi” su stigli na stadion oko 19.30, nekoliko minuta nakon Engleza, a dok su ulazili na stadion, dobijali su poruke podrške sa tribina od navijača koji su bili najbliži tom prolazu.

Od svih navijača najviše se izdvojila supruga Snežana čiji je zabrinut izraz lica pokazao koliko joj je stalo do pobede do koje, nažalost, nije došlo.

CBS/Ferrari/Profimedia

 

Komentari. (0)

Loading