Aleksandra i Filip

Aleksandra i Filip to su potajno priželjkivali, devojčica stiže

Autor:

22.06.2024 21:09

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića važi za jedan od stabilnijih



Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića juče je proslavio šestu godišnjicu, a njihova ljubav važi za jednu od najskladnijih na javnoj sceni.

Kao kruna divnih emocija stigao je sin Aleksandar u martu 2019. godine, te im svi žele da se uskoro ponovo ostvare u ulozi roditelja.

M. M./ATA Images

 

Tokom prethodnih devet meseci traje regionalna turneja mlade muzičke zvezde, a podrška na svakom koncertu je upravo suprug koji joj je napravio neke od najvećih hitova poslednjih godina.

Međutim da li je sve idealno među supružnicima kao što prezentuju javnosti? Aleksandra je neretko komentarisala kako se skoro nikada nije posvađala sa mužem, ali čini se da im zvezde drugačije poručuju.

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na klimavim nogama

Astrološkinja Ružica Kralj, govoreći za "Radio svetski", otkrila je da je veoma verovatno da će njihovoj ljubavnoj idili doći kraj u godinama pred nama.

- Devica i Lav, mislim da će kad-tad doći do kraja tog braka i da će Aleksandra ostaviti Filipa. Oni su se iz ljubavi uzeli, ali ta ljubav ima svoj rok trajanja, a Aleksandra će imati još jednog muškarca u životu.

M.M./ATAImages

 

Nju ta ljubav sa Filipom ne može da zadrži jer je on potpuno drugačiji karakter, zna da bude zahtevan bez obzira na to što će da joj pruži najveću ljubav na svetu.

Mučiće Aleksandru kroz godine koje su pred nama taj njihov odnos, pa će onda kad se najmanje bude nadala doći ta fatalna ljubav.

Pročitajte Lepo beše tri godine, voleo sam njeno ime - Filip Živojinović nikad emotivniji

Sudbinski joj stoji da može imati do troje dece, sledeće dete će biti žensko koliko već početkom naredne godine. Taj čovek koji joj stoji u horoskopu biće uspešan i bogat, ali ne iz sfere javnog života.

Da li je zaista brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na klimavim nogama kao što to zvezde poručuju, ne znamo.

Ono što je sigurno je da oni ovih dana uživaju u njihovoj ljubavi dok su na porodičnom letovanju sa mezimcem, u pauzi između koncerata koje je pevačica zakazala već za početak avgusta.

Komentari. (0)

Loading