Mina Zimonjić

Mina Zimonjić kao da nikada nije povredila obe noge, trening u farmerkama na +35

Autor:

23.06.2024 11:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Trening Mine Zimonjić obožavaće sve dame, kalorije se tope dok uživate u igri



Februar 2023. godine Mina Zimonjić pamtiće po nezgodi koja joj se dogodila na skijanju kada je pri nezgodnom padu slomila obe noge.

Oporavak je bio dugotrajan, a nekadašnja manekenka sve je iznenadila juče novom objavom na Instagramu gde smo mogli da vidimo kako izgleda trening Mine Zimonjić.

Antonio Anhel / Ata images

 

Supruga proslavljenog tenisera prve vrele letnje dane provodi u Beogradu zbog školskih obaveza naslednika koje još uvek nisu gotove.

Iako bi volela da je već sada negde na obali mora, Mina je našla alternativu kako da makar malo tog mediteranskog, tačnije španskog duha oseti.

Za to je zaslužan trening Mine Zimonjić na koji obožava da ide, a sada je i na društvenim mrežama podelila delić atmosfere sa njega.

Trening Mine Zimonjić spoj zabave i gubitka kilograma

Nisu u pitanju nikakve teretane, kardiotreninzi, niti tome slično. Nisu ni joga ni pilates, već nešto što sve žene obožavaju - igranje salse.

Na pomenutom snimku koji je manekenka objavila možemo videti da se ona pre svega dobro zabavlja, ali da je i odlična u pokretima koje zahteva ova igra.

Instagram

 

Ipak, ono što je privuklo dodatnu pažnju je činjenica da je Zimonjićeva supruga u uskim svetlim farmerkama dok je napolju živa u termometru merila više od 35 stepeni Celzijusovih.

Pročitajte Njegov najveći ponos - Ćerka i sin Nenada Zimonjića izrasli u prave lepotane (foto)

Uz farmerke je ukombinovala veliki cvet u kosi, baš kao što nose sve dame koje igraju salsu. Takođe na nogama je imala visoke potpetice, što znači da su svi bolovi odavno iza nje.

Da li biste vi ikada rekli da je pre samo godinu dana Mina Zimonjić slomila obe noge i bila podvrgnuta zahtevnoj operaciji i dugom oporavku? Ni mi!

Komentari. (0)

Loading