Kraljevska porodica

Loše vesti sa britanskog dvora: Udarac je bio snažan, princeza izgubila pamćenje

Autor:

25.06.2024 12:18

Foto: Photo by Tim P. WhitbyGetty Images)

Foto: Photo by Tim P. WhitbyGetty Images)

Britanski dvor uzdrmale loše vesti



Britanski dvor i dalje potvrđuje samo loše vesti. Princeza Ana (73), jedina sestra kralja Čarlsa III, hospitalizovana je, jer ju je juče uveče konj udario nogom u glavu, zbog čega je zadobila potres mozga.

Photo by Chris Jackson Getty Images Via Guliver

 

Po dolasku u bolnicu bila je budna i pri svesti, ali se zbog udarca u glavu ne seća šta se tačno dogodilo.

Bakingemska palata saopštila je odmah po događaju da je mlađa sestra kralja Čarlsa zadobila manje povrede i da se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Ali, kraljevski stručnjak Majkl Kol upozorio je da bi takva povreda u njenim godinama mogla da prouzrokuje nešto ozbiljnije.

Pročitajte Iz Palate stižu loše vesti, princeza u bolnici

- Činjenica da je princeza Ana zadržana u bolnici preko noći ukazuje da to nije manja stvar. Sa potresom mozga, to može biti samo udarac u glavu, čija je posledica videti zvezde na nekoliko minuta, ali može biti i nešto ozbiljnije.

Nisam čuo da je puštena iz bolnice u Bristolu i možda će to biti produženi boravak. Ona je veoma snažna, direktna, baš je ćerka svog oca i siguran sam da će to prevazići. Ali to nije mala stvar.

Nikoga ne vode u bolnicu uzalud. Činjenica da je ona tamo ukazuje na to da je postojala zabrinutost. Ona je verovatno na najboljem mestu, ali je za njene godine to ozbiljna stvar - rekao je Majkl i potvrdio da je uz princezu Anu sve vreme njen suprug, ser Tim Lorens.

Photo by Aaron Chown - Pool/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading