Isaija Ražnatović

Intimna ceremonija na Vidovdan, Veljko i Bogdana krstili najmlađeg sina (foto)

Autor:

28.06.2024 15:04

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića danas je kršten u Hramu svetog Save



Četrnaestog maja ove godine na svet je stigao najmlađi sin Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane kome su dali nesvakidašnje ime - Isaija.

Maleni dečak upotpunio je njihovu porodičnu sreću, a najviše su mu se radovala braća Željko i Krstan, kao i baka Ceca, koja nije krila koliko je srećna što je u 51. godini već treći put baka.

Boško Karanović

 

Danas je za porodicu Ražnatović posebno važan dan jer je najmlađi sin Veljka Ražnatovića kršten u Hramu svetog Save na Vračaru, tačno četrdeset dana posle rođenja, baš kao i njegova braća.

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuži članovi porodica Ražnatović i Rodić, a ni mediji nisu imali pristup da zabeleže ovaj emotivni čin.

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića miljenik je u porodici

Ponosna majka obukla je belu haljinu, Veljko je bio u jednostavnoj crnoj odevnoj kombinaciji, a uz roditelje je bio i najstariji sin Željko.

Povodom rođenja malog Isaije u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju organizovana je proslava koja je trajala do kasnih sati, kojoj su prisustvovale i brojne javne ličnosti.

Instagram

 

Nema sumnje da će tako biti i povodom krštenja, čime će se samo nastaviti slavljenički niz, u koji se ubraja i venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja, kao i rođendan Cece Ražnatović.

Pročitajte Željko Ražnatović slavi 4. rođendan, maleni Isaija ukrao šou, koliko su preslatki (foto)

Krštenju najmlađeg Ražnatovića nije prisustvovala tetka Anastasija koja je spakovala kofere i otišla na zasluženi odmor, ujedno i medeni mesec sa suprugom Nemanjom Gudeljem na Ibicu.

Kako su "Orlovi" u utorak završili takmičenje na Evropskom prvenstvu, srpski reprezentativac ima slobodno leto, te su odlučili da uživaju u toplijim krajevima, a ovo putovanje dobili su na poklon od Cece za venčanje.

 

Komentari. (0)

Loading