Momčilo Bajagić Bajaga

Bajaga ima 64 godine, ali ne i nešto bez čega većina ljudi ne može da zamisli život

Autor:

01.07.2024 21:32

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Izjava Momčila Bajagića Bajage mnoge je iznenadila, ovaj detalj niko nije znao



Bajaga i Instruktori zakazali su koncert za 31. avgust prvobitno na Beogradskom hipodromu, da bi pre nekoliko dana odlučili da promene lokaciju za dobro poznato Ušće.

Zbog spektakla koji pripremaju za kraj leta frontmen popularne grupe neretko govori za medije poslednjih dana, a jedna izjava Momčila Bajagića Bajage posebno je iznenadila.

Zorana Mandić/ATAImages

 

Novinari su pronašli podatak da popularni muzičar nikada nije polagao vozački ispit, te da nema vozačku dozvolu, što je u današnje vreme pomalo neverovatan podatak.

S obzirom na tempo i način života deluje da svi ne izlazimo iz automobila, ali to nije i Bajagin slučaj, naprotiv, njega uvek neko vozi.

Izjava Momčila Bajagića Bajage mnogima zvuči neverovatno

Na pitanje da li mu policajci opraštaju saobraćajne prekršaje, izjava Momčila Bajagića Bajage nasmejala je novinare, a javnost iznenadila jer je otkrio da jedini prekršaj koji napravi jeste prelazak na crveno svetlo.

- Policajci mi nikad ne opraštaju kazne zato što ja nemam dozvolu. Ne vozim auto, kad sam na mestu suvozača i zaustave nas negde u dva ujutru, ja kažem: "Dobro jutro, samo muzičari i policija rade, kako je?"

Oni na to samo kažu: "Srećan put." Uglavnom i nema nekog razloga da nas zaustavljaju, ovi momci koji voze za mene to rade pažljivo, a uvek nam je kombi ispravan.

F.S./ATAImages

 

Ja jedino da pređem na crveno svetlo pa da me vidi policajac da mi oprosti, ali ovako ja nisam nikad vozio u životu. Nisam ni polagao, a prešao sam milione kilometara.

Pročitajte Bajaga neće održati koncert na Hipodromu, ona je razlog

Pre nekoliko godina pevač je, govoreći za medije, otkrio da je u njegovoj porodici on jedini bez vozačke dozvole, ali da mu to ne predstavlja nikakav problem.

- Da položem vožnju apsolutno me ne zanima! Supruga, sin i ćerka su vozači, tako da nemam frku. Ako ipak oni ne mogu da me povezu, ja pozovem taksi - sa osmehom je tada izjavio Bajaga.

I dok Bajaga nikada ne bi seo za volan, njegova koleginica Ana Stanić ima potpuno drugačije razmišljanje, jer je i sama otkrila da od 18. godine stalno vozi automobil.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Naime, njoj se davnih dana dogodio jedan peh kada joj je pozlilo u gradskom prevozu u koji od tog trenutka nije ušla već se isključivo vozi svojim automobilom.

 

Komentari. (0)

Loading