Tijana Dapčević

Ovu pesmu Tijana Dapčević je dugo odbijala da snimi, postala je njen najveći hit (video)

Autor:

03.07.2024 11:42

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pesma Tijane Dapčević peva se na svakom nastupu, publika je obožava



Pesma Tijane Dapčević ”Zemlja mojih snova” obeležila je njenu karijeru, međutim, malo ko zna da ona ovu numeru u početku nije želela da snimi. 

Aleksandar Crnogorac

 

Tokom gostovanja u jednoj emisiji pevačica se osvrnula na početak svoje karijere, pa otkrila da su je saradnici dugo nagovarali da snimi pesmu koja je na kraju postala veliki hit. 

Pročitajte Kupaći Tijane Dapčević (48) želi svaka dama u najboljim godinama (foto)

- Ja uopšte nisam htela da snimam tu pesmu. Kad mi je Dragan Brajović Braja odsvirao na gitari i kad je otpevao taj tekst, ja pitam: „Šta je ovo, brzalica neka? Jesi li ti normalan, ja sam pevač, meni treba neka monumentalna balada, pa o, a, pa visine.”

Kaže on meni: „Nećeš se ti, Tijana, od toga 'leba najesti. Ovo ti je hit, jedan kroz jedan." Kažem: „Ma, kakvi, ne pada mi na pamet."

I jedno dva meseca su oni mene ubeđivali da ja to treba da snimim. „Snimi, šta, ništa ne gubiš." 'Ajde, okej. Kod Srđana Mobija u studiju, tu sam pesmu snimila za 20 minuta.

Bukvalno, ušla u gluvu sobu, capa, capa, zdravo, do viđenja prijatno, super. Hvala im na svemu tome, jer da nisam to snimila... Ne znam gde bih sada bila.

Verovatno bih bila profesor čela - otkrila je Tijana u podkastu ”Dragi Bravo”.

Pesma Tijane Dapčević postala je veliki hit, a u spotu za ovu numeru pojavila se glumica Mirka Vasiljević

Komentari. (0)

Loading